Σε ατμόσφαιρα ζεστασιάς, συγκίνησης και βαθιάς ευγνωμοσύνης πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 17 Ιανουαρίου στη Λέσχη Αξιωματικών Κοζάνης η καθιερωμένη εκδήλωση του Συλλόγου Γυναικών Κοζάνης.
Μέλη, φίλοι και συνοδοιπόροι του Συλλόγου συναντήθηκαν ξανά, αντάλλαξαν ευχές, αγκαλιές και χαμόγελα, τιμώντας τα βιώματα μιας χρονιάς γεμάτης προκλήσεις, δοκιμασίες αλλά και πολύτιμες εμπειρίες.
«Περνούν τα χρόνια σαν βροχή. Και εμείς είμαστε πάντα εκεί…» τόνισαν τα μέλη του Συλλόγου, σε μια εκδήλωση με κύριο συναίσθημα την ευγνωμοσύνη – για όσα πέρασαν, για όσα συνεχίζονται, για τη δύναμη της κοινότητας και της αλληλεγγύης.
Τη βραδιά πλαισίωσε μουσικά η Χορωδία της Νέας Χαραυγής Κοζάνης, δημιουργώντας ιδιαίτερη συγκινησιακή φόρτιση, ενώ το μουσικό σχήμα “Πενηντάριστας” χάρισε χαμόγελα και νοσταλγικές μελωδίες, παρασύροντας το κοινό σε ένα γλυκό μουσικό ταξίδι.


































































