Ερώτηση για το πρόγραμμα αντλιών θερμότητας, με αφορμή και πρόσφατες αναφορές του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας στην τελευταία συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, έθεσε κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κοζάνης ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Δημήτρης Κορωνίδης.
Ο κ. Κορωνίδης εξέφρασε έντονους προβληματισμούς για την αποτελεσματικότητα του προγράμματος σε ο,τι αφορά την Κοινότητα Δρεπάνου Κοζάνης υποστηρίζοντας ότι τελικά δεν αποτελεί τη βέλτιστη όπως παρουσιάστηκε, από τη Δημοτική Αρχή πως δεν υπάρχει ειδική μέριμνα ή προτεραιότητα για την κοινότητα.
Παράλληλα, έθεσε το ζήτημα του λεγόμενου «σχεδίου Β», ρωτώντας εάν έχουν γίνει συγκεκριμένες ενέργειες από τη Δημοτική Αρχή.
Στα ερωτήματα απάντησε ο πρόεδρος της ΔΕΥΑ και ο Δήμαρχος Κοζάνης, Δείτε τι είπαν
(Βίντεο)













































Μπράβο ρε κορωνιδη με μια απλή ερώτηση, έκανες Μιατιακη και Δηρμαχο να λέει αλλά ο ένας αλλά ο άλλος.. ελΗ δημοτική αρχή κοκαλλιαρη είναι στα χαμένα..
ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΑ ΕΊΠΕ,ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΠ…ΡΑ…
η σκληρη πραγματικοτητα ειναι οτι δεν μπορουν να γινουν διακρισεισ υπερ των δημοτων δρεπανου απο το προγραμμα, θα αποκλειστουν οι περισσοτεροι λογω κριτηριων και μετα δε θα γινει και τηλεθερμανση για τι αρκετοι (οχι ολοι) θα εχουν βαλει αντλιες , μια χαρα την πατησατε εκει στο δρεπανο
αλλα μας λεγατεεεεε!