kozan.gr: Έφυγε από την ζωή ο Πρόεδρος του Συλλόγου Ατόμων με Αναπηρία Π.Ε. Κοζάνης Μιχάλης Μήγγος

26 Ιανουαρίου 2026
00:17

Έφυγε από την ζωή ο Πρόεδρος του Συλλόγου Ατόμων με Αναπηρία Π.Ε. Κοζάνης Μιχάλης Μήγγος. Ο εκλιπών υπήρξε από τα πρόσωπα που άφησαν ισχυρό αποτύπωμα στην ανάδειξη και διεκδίκηση των θεμάτων αναπηρίας, όχι μόνο σε τοπικό αλλά και σε πανελλήνιο επίπεδο. Με τη συνεπή και μαχητική παρουσία του, συνέβαλε ουσιαστικά στη βελτίωση  των ζητημάτων που αφορούν τα άτομα με αναπηρία, διεκδικώντας ισότητα, προσβασιμότητα και σεβασμό.

Ο Μιχάλης Μήγγος είχε καταφέρει να κερδίσει το σεβασμό και την προσοχή όλων,  μέσα από την αγωνιστική του δράση. Η απώλειά του αφήνει μεγάλο κενό στον χώρο της αναπηρίας τόσο σε επίπεδο Π.Ε. Κοζάνης, όσο και σε πανελλήνιο επίπεδο.

Όπως διαβάζουμε στο eordaia.org η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί στον τόπο καταγωγής του, την κοινότητα Ερμακιά του Δήμου Εορδαίας, την Τρίτη 27 Ιανουαρίου.

kozan.gr

Ένα σχόλιο

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Μείνετε συντονισμένοι