Ο Δήμος Εορδαίας προχώρησε στην υλοποίηση ενός ιδιαίτερα σημαντικού έργου υποδομής, που αφορά τη βελτίωση της συνδετήριας οδού και του κόμβου της ΑΕΒΑΛ, κόστους 1.220.000€ (χρηματοδοτούμενο από το ΠΕΠ ΔΥΤ.ΜΑΚ. 2021-2027), ουσιαστικά ενισχύοντας τη λειτουργικότητα και την αναπτυξιακή προοπτική της περιοχής.
Οι παρεμβάσεις περιλαμβάνουν εργασίες ασφαλτικών, οδοστρωσίας, χωματουργικών, κατασκευή κράσπεδων και πεζοδρομίων, οδοσήμανση, διαχείριση όμβριων υδάτων και οδοφωτισμό.
Το έργο αυτό στοχεύει στη βελτίωση της οδικής πρόσβασης, στην ασφάλεια της κυκλοφορίας και στη συνολική αναβάθμιση των μετακινήσεων προς και από την περιοχή της ΑΕΒΑΛ.
Η ΑΕΒΑΛ αποτελεί έναν κομβικό αναπτυξιακό πυλώνα για τον Δήμο Εορδαίας και τη Δυτική Μακεδονία. Η κατασκευή και η αναβάθμιση των υποδομών πρόσβασης ενισχύει τον επενδυτικό της ρόλο, καθιστώντας έτσι την περιοχή πιο ελκυστική για νέες επενδύσεις δημιουργόντας θέσεις εργασίας.














































Ωραία κάναμε τον δρόμο προς την ΑΕΒΑΛ, με ένα πολύ μεγάλο κόστος. Ας μας πούνε τώρα αν μπορούμε να πάμε (καθώς εκεί στεγάζονται τα συνεργεία του δήμου) και τι να κάνουμε εκεί (καθώς μας έχουν τάξει εδώ και πολλά χρόνια το βιομηχανικό πάρκο). Παρακαλώ για μια πρόταση επίσκεψης συλλόγων, σχολείων κλπ.