Στο όριο ο δρόμος Βαλτόνερα–Ανάργυροι: Υπερχείλιση υδάτων στο τμήμα «Τρεις Γέφυρες» – Σε εξέλιξη παρεμβάσεις (Βίντεο & Φωτογραφίες)

21 Φεβρουαρίου 2026
17:12
Κανένα σχόλιο

Δρόμος σύνδεσης Βαλτόνερα-Ανάργυροι στην περιοχή Αμυνταίου. Οι μεγάλες ποσότητες του νερού έχουν καλύψει εκτάσεις ενώ στο τμήμα Τρεις Γέφυρες το νερό βρίσκεται σε οριακό σημείο.
Συνεχίζουν την επέμβαση τα μηχανήματα έργου ενώ αξιολογούμε την κατάσταση ώστε όπου απαιτηθεί να υπάρξει ανάλογη ενίσχυση μηχανημάτων.
#ΔυτικήΜακεδονία #Αμύνταιο #Ανάργυροι #Βαλτόνερα


Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Μείνετε συντονισμένοι