Γιάννης Καραβασιλης :”Η ΕΝΩΜΕΝΗ ΕΟΡΔΑΙΑ που έγινε μπαχαλο…”

27 Φεβρουαρίου 2026
11:50
Κανένα σχόλιο
Η ΕΝΩΜΕΝΗ ΕΟΡΔΑΙΑ
που έγινε μπαχαλο για ένα αυτονόητο θέμα, που έφερε η Λαϊκή Συσπείρωση,που αφορά την αναγνώριση του αγωνιστή Δημητριάδη Δημήτρη που δολοφονήθηκε στην Καισαριανή 1 Μαϊου 1944 .
Ψηφοφορία 16 υπέρ
11 κατά
Η αυτοδιοίκηση πρέπει να είναι έξω και πέρα από κομματικές Ίντριγκες και αντιπαραθέσεις κάποιοι δεν μπορούν να ξεπεράσουν κατάλοιπα του παρελθόντος.
Εμείς για το καλό του τόπου μας βρεθήκαμε όλοι μαζί για το καλό της Εορδαίας και του τόπου μας.
Τέτοια αρνητικά γεγονότα μας κάνουν να αναθεωρήσουμε παρά πολλά.
Συγχαρητήρια σε όσους ξεπέρασαν ταμπού του διχασμού
ΑΥΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ!!!.
Γι’αυτό δεν μας υπολογίζει η κυβέρνηση του Μητσοτάκη που ερημοποίησε και κατέστρεψε αναπτυξιακά και όχι μόνο την περιοχή μας, δεδομένους μας θεωρεί

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Μείνετε συντονισμένοι