Κατανυκτική παρουσία της Σχολή Πυροσβεστών Πτολεμαΐδας στην Κυριακή της Ορθοδοξίας στον Ιερός Ναός Αγίας Σκέπης Πτολεμαΐδας

4 Μαρτίου 2026
11:16
Κανένα σχόλιο

Με ιδιαίτερη επισημότητα και σε κλίμα βαθιάς κατάνυξης, διμοιρία Σπουδαστών της Σχολής Πυροσβεστών Πτολεμαΐδας παρέστη στον πανηγυρικό εορτασμό της Κυριακής της Ορθοδοξίας, στον Ιερό Ναό   Αγίας Σκέπης Πτολεμαίδας.

   Οι  Σπουδαστές   παρέστησαν  με σεμνότητα, ευπρέπεια και   σεβασμό στη Θεία Λειτουργία και στη λιτάνευση των Ιερών Εικόνων, τιμώντας το πνεύμα της εορτής. Η παρουσία   υποδειγματική , αποτυπώνοντας το θρησκευτικό και κατανυκτικό τους φρόνημα, καθώς και τον σεβασμό τους προς τις παραδόσεις και τις αξίες που συγκροτούν τον χαρακτήρα και το ήθος του Πυροσβεστικού Σώματος.

   Η Σχολής Πυροσβεστών με την παρουσία της   στον εορτασμό υπογραμμίζει ότι η αποστολή του Πυροσβέστη δεν περιορίζεται αποκλειστικά στην επιχειρησιακή του επάρκεια και ετοιμότητα, αλλά εδράζεται σε διαχρονικές αρχές, όπως η πίστη, η αυτοθυσία, η πειθαρχία και η έμπρακτη προσφορά προς τον συνάνθρωπο.

 

 

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Μείνετε συντονισμένοι