Από τα μεσάνυχτα της Παρασκευής (13-3) έως αργά το απόγευμα του Σαββάτου (14-3) θα διακοπεί η τηλεθέρμανση λόγω απαραίτητων εργασιών.    

12 Μαρτίου 2026
09:38

Η Δ.Ε.Υ.Α. Κοζάνης ενημερώνει τους καταναλωτές τηλεθέρμανσης στην πόλη της Κοζάνης, τη Ζ.Ε.Π. και τη Ν. Χαραυγή ότι από τα μεσάνυχτα της Παρασκευής 13 Μαρτίου έως αργά το απόγευμα του Σαββάτου 14 Μαρτίου, θα διακοπεί η παροχή θερμικής ενέργειας προκειμένου να γίνουν ορισμένες απολύτως απαραίτητες εργασίες στα λεβητοστάσια της, οι οποίες θα διασφαλίσουν την εύρυθμη λειτουργία της και κατά τη νέα θερμική περίοδο.

Για το λόγο αυτό παρακαλούμε ιδιαίτερα τις διάφορες δημόσιες δομές και υπηρεσίες να μεριμνήσουν για  τη θέρμανση τους μέσω της ενεργοποίησης των εφεδρικών τους συστημάτων το διάστημα που θα διαρκέσουν οι εργασίες.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση σας.

Από τη Δ.Ε.Υ.Α. Κοζάνης

3 σχόλια

  • Η μη παροχή θέρμανσης δεν ολοκληρώνεται μόνο με την έκδοση μιας ανακοίνωσης,αλλά η επιχείρηση έχει νο μική και ηθική υποχρέωση να αποζημίωσει τους κατανα λωτές διότι από ιδική της υπαιτιότητα θα στερηθούν την θέρμανση και θα προβούν σε δαπάνες για την αντι μετώπιση της έκλειψης της
    Όχι μόνο λόγια χωρίς κόστος

  • Μήπως αυτές τις μέρες καίνε;
    στέλνουν χλιαρό νερό γιατί βλέπουν ήλιο
    αλλά τα σπίτια μέσα είναι παγωμένα.
    Κι αν έχεις ωρομετρητες πληρώνεις το χλιαρό νερό αδρά σαν καυτό…

  • Εγινε δηλαδή διακοπή της παροχής θερμικής ενέργειας προκειμένου να γίνουν ορισμένες απολύτως απαραίτητες εργασίες στα λεβητοστάσια της, οι οποίες θα διασφαλίσουν την καλή λειτουργία της νέας χρονιάς! Δεν έχω ακούσει μεγαλύτερη άκυρη δικαιολογία και μάλιστα κυριολεκτικά εκτος τοπου και χρόνου! Δηλαδή θα παγώνουμε μέσα στον Μάρτη για να κάνουν εργασίες για του χρόνου? Ρε σεις θα μιλήσω όπως τα παιδιά…. Π Α Τ Ε Κ ΑΛ Α?

    4,5 μήνες κάθεστε και τώρα σας έπιασε η σφίξα???

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Μείνετε συντονισμένοι