kozan.gr: Με πολύ κόσμο πραγματοποιήθηκε, το βράδυ της Παρασκευής 13/3, το αφιέρωμα στον Χρόνη Αηδονίδη «Το Αηδόνι της Ανατολής» από το Δημοτικό Ωδείο Κοζάνης (Φωτογραφίες & Βίντεο)

13 Μαρτίου 2026
21:02
Κανένα σχόλιο

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 13 Μαρτίου 2026, στην Αίθουσα Τέχνης του Δήμου Κοζάνης, η μουσική εκδήλωση με τίτλο «Το Αηδόνι της Ανατολής», ένα αφιέρωμα στον σπουδαίο ερμηνευτή της ελληνικής παραδοσιακής μουσικής Χρόνη Αηδονίδη, που διοργάνωσε το Δημοτικό Ωδείο Κοζάνης.

Η συναυλία αποτέλεσε έναν φόρο τιμής σε έναν από τους σημαντικότερους εκφραστές της θρακιώτικης αλλά και της ελληνικής παραδοσιακής μουσικής, έναν καλλιτέχνη που ανέδειξε και διέδωσε το ελληνικό δημοτικό τραγούδι τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν οι Παραδοσιακές Χορωδίες και τα Παραδοσιακά Μουσικά Σύνολα του Ωδείου Φλώρινας Π.Δ.Μ. και του Δημοτικού Ωδείου Κοζάνης, ενώ την αφήγηση και τα κείμενα της εκδήλωσης επιμελήθηκε η «Θεατροπαρέα».

  

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Μείνετε συντονισμένοι