Το Μουσικό Σχολείο Σιάτιστας «Κωνσταντίνος και Ελένη Παπανικολάου» συγχαίρει θερμά το μαθητή του γ1 Γυμνασίου Κοτσελίδη Γεώργιο για την κατάκτηση της 3ης θέσης και του χάλκινου μεταλλίου στους Πανελλήνιους Αγώνες Τζούντο U16 (κάτω των 16 ετών) που πραγματοποιήθηκαν στο Κλειστό Γυμναστήριο Νέας Πεντέλης στην Αθήνα στις 4 και 5 Απριλίου 2016.
Το πιο σημαντικό είναι ότι αυτό το Χάλκινο Μετάλλιο του δίνει και την επιπλέον μοριοδότηση για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις, κάτι που έχει θεσπίσει το Υπουργείο για όσους/ες παίρνουν μετάλλια σε Πανελλήνιους, Πανευρωπαϊκούς ή Παγκόσμιους Αγώνες.
Η χαρά και η συγκίνηση είναι μεγάλη όταν τα νέα παιδιά προοδεύουν και βάζουν τις βάσεις για το μέλλον τους.





































Θεμρά συγχαρητήρια Γιώργο για την κατάκτηση της 3ης θέσης και του χάλκινου μεταλλίου στους Πανελλήνιους Αγώνες Τζούντο. Η προσπάθεια, το ήθος και η επιμονή σου αποτελούν παράδειγμα και η σκληρή δουλειά σου ανταμείφθηκε με τον καλύτερο τόπο. Πάντα επιτυχίες!!! Ελσα και Τάσο συγχαρητήρια για τον υπέροχο γιο και αθλητή που μεγαλώνετε και που είστε δίπλα του σε αυτόν τον δύσκολο δρομο!! Καλή συνέχεια στο όμορφο ταξίδι του αθλητισμού!!!