Kozan.gr: Πτολεμαΐδα: Απαράδεκτη εικόνα στην είσοδο της πόλης (Φωτογραφίες)

24 Απριλίου 2026
21:33

Παράπονα πολιτών καταγράφονται για την εικόνα που επικρατεί στην είσοδο της Πτολεμαΐδας, μπροστά από το πρώην σούπερ μάρκετ ΑΒ, όπου έχουν συσσωρευτεί σκουπίδια πάνω στο πεζοδρόμιο – μονοπάτι που χρησιμοποιούν καθημερινά πεζοί.

Το σημείο, ιδιαίτερα πολυσύχναστο, δημιουργεί μια ιδιαίτερα άσχημη εικόνα για κατοίκους και επισκέπτες, ενώ οι διερχόμενοι πεζοί αναγκάζονται να κινούνται ανάμεσα στα απορρίμματα.

Κάτοικοι της περιοχής, που επικοινώνησαν με το kozan.gr, ζητούν άμεση παρέμβαση για τον καθαρισμό του σημείου.

9 σχόλια

  • Παράπονα για τα χόρτα την μια βδομάδα, Παράπονα για τα σκουπίδια την άλλη,Παράπονα για τις λακκούβες, για τον φωτισμό στο πάρκο έκτακτων αναγκών!! Αλήθεια υπάρχει κάποιος πού να ενδιαφέρεται γι αυτήν την έρμη πόλη?

  • Όπως έλεγε και ένας πτολεμαϊδιώτης. Οι σόγαμπροι φταίνε. Όταν θα φύγουν θα στρώσουν όλα, Ε φάτε αλφάδια τώρα.

  • Μην αποδίδετε ευθύνες μόνο στο Δήμο αλλά πρωτίστως στους πολίτες χωρίς παιδεία που δημιουργούν αυτές τις άθλιες εικόνες… Πάντα φταίει κάποιος άλλος και πότε εμείς …

    • Έχεις απόλυτο δίκιο Κατά την γνώμη μου να μένουν εκεί τα σκουπίδια για να αποδεικνύετε πόσο γουρούνια είμαστε. Όχι ότι δεν έχει ευθύνη ο δήμος αλλά και σε κάθε τετραγωνικό να υπάρχει υπάλληλος καθαριότητας πάλι το ίδιο θα συμβαίνει. Πριν λίγες μέρες μπροστά στην βιβλιοθήκη αφού έχουν περάσει οι κοπέλες τις καθαριότητας, τα βλαστάρια μας αφού έφαγαν ότι ψώνισαν από το περίπτερο τα σκουπίδια επι τόπου και ας έχει παραδίπλα καλάθι

  • Το χάλι είναι απερίγραπτο.
    Μόνη λύση απόλυση του δήμαρχου και των δημοτικών υπαλλήλων που είναι διακομματικά ρουσφέτια ετών.

  • Οι κοινωνικά αμόρφωτοι νεοέλληνες που μαζεύονται σε αυτά τα μέρη για να βάζουν κόντρες και να πετάνε τα σκουπίδια τους όπου βρουνε,έχουν πολλαπλασιαστεί.
    Ας τα αφήσει ο δήμος εκεί τα σκουπιδια να συσσωρεύονται όλο και περισσότερα και ας πάνε να κάτσουν εκεί όπου τους αξίζει τους νεοέλληνες……ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ!!!
    Να δούμε πόσο βρωμιάρηδες είναι κ πόση βρώμα τους έμαθαν οι γονείς τους να αντέχουν.

  • Τίποτα να μην μαζέψει η υπηρεσία καθαριότητας του δήμου.. Τα σκουπίδια δεν τα δημιούργησα ο δήμος. Τα δημιούργησε το χειρότερο είδος ζώου που ζει στον πλανήτη με τρομερή καταστροφική επίδραση στο περιβάλλον
    Στην Ιαπωνία δεν υπάρχουν κάδοι αλλά ούτε και καλαθάκια απορριμμάτων
    Όλα βασίζονται στην ατομική ευθύνη

  • ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΑΡΟΙ ΕΦΗΒΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΡΥΠΑΝΤΕΣ, ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ, ΟΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ, ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΟΥΝ!!!
    ….ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΔΙΔΑΞΑΝ ΟΙ ΧΑΛΑΡΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΕΚΤΟΝΩΝΟΝΤΑΙ ΒΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ.
    ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΑ ΑΠΑΞΙΩΣΑΝ ΟΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΩΝ ΝΕΩΝ!
    Η ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΤΗΝ ΑΥΣΤΗΡΟΤΗΤΑ ΤΗΝ ΘΕΩΡΕΙ ΑΝΤΙΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ, ΟΠΟΤΕ ΟΛΟΙ ….
    __ΧΑΛΑΡΑ – ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ!__
    ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΦΑΣΜΑ ΤΩΝ ΦΥΛΩΝ ΤΟΝ ΠΑΝΣΕΞΟΥΑΛΙΣΜΟ, ΤΙΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ “ΕΙΔΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ”, ΕΝΩ ΤΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΑΝΑΠΗΡΑ ΑΠΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ, ΟΠΩΣ Η ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ ΚΑΙ Η ΥΠΑΚΟΗ ΣΕ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΕΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ!

  • Δεν το κανουν οι εξωγήινοι αυτο!!
    Εμείς όλοι το κάνουμε αυτο…. ο φίλος μας ο γνωστός αυτος που κοιτάμε απέναντι δίπλα μας οπως και τόσα αλλα πολυ χειρότερα που δεν χωράει ανθρώπινος νους καποιοι συνηθισμένοι άνθρωποι το κανουν!!!
    Ο άνθρωπος της διπλανής πόρτας ο καθρέφτης της κοινωνίας…

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ταυτότητα Ιστοσελίδας:
Σαμαράς Αριστείδης – Ατομική Επιχείρηση
ΑΦΜ: 048114711  ΔΟΥ: Kοζάνης
Δ/νση Έδρας: Ιπποκράτους 1, Κοζάνη, ΤΚ:50100
Αριθμός ΓΕΜΗ: 011523836000
Email: [email protected]
Τηλ: 2461502102 & 6945651705
Ιδιοκτήτης, Νόμιμος εκπρόσωπος, Διευθυντής, Διαχειριστής και δικαιούχος του domain name kozan.gr: Σαμαράς Αριστείδης
Διευθυντής σύνταξης: Μήγκος Θεόδωρος