400.000.000 εκατομμύρια η συμβαση με την ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ για την κατασκευή μονάδας φυσικού αερίου μέσα στην αυλή της Πτολεμαΐδας 5 για μην ξαναλειτουργήσει η μονάδα με λιγνίτη. Πρόκειται για ενεργειακό έγκλημα ιδίως στις μέρες μας όπου οι πόλεμοι είναι στην ημερήσια διάταξη. Η ενεργειακή ασφάλεια της χώρας τίθεται σε κίνδυνο. Αν αληθεύει ότι θα ανατινάξουν και τους πύργους ψύξης του Αγίου Δημητρίου, περνάμε πλέον σε άλλο επίπεδο.
Κάποιοι πρέπει να λογοδοτήσουν στην δικαιοσύνη. Λες και η δυτική Μακεδονία δεν έχει αιρετούς και βουλευτές της συμπολίτευσης. Μάλλον τους αναπληρώνει επάξια ο Στάσης. Οι νταβατζήδες της ενέργειας λυμαίνονται το δημόσιο χρήμα ,οδηγώντας σε μαρασμό τον ενεργειακό άξονα στο όνομα του περιβάλλοντος και από την άλλη κάνουμε γεωτρήσεις . Να είμαστε όμως ειλικρινείς. Οι πολίτες ψηφίζουν τις κυβερνήσεις. Και τώρα πλέον δεν υπάρχει η δικαιολογία “δεν ήξερα,δεν γνώριζα”. Ο καθένας ας αναλάβει την ευθύνη που του αντιστοιχεί.
Θεοδωρίδης Θεόδωρος
Μέλος Νομαρχιακής επιτροπής ΠΑΣΟΚ Κοζάνης. τ.Γραμματέας







































ΕΞΥΠΝΟΣ Ο ΘΟΔΩΡΟΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΜΕΝΤΟΡΑ ΠΑΡΗ. ΛΕΕΙ ΛΕΕΙ ΛΕΕΙ ΑΛΛΑ ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΕ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΟΡΥΧΕΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΕΣ…..ΓΙΑΤΙ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ.
Και αυτος θα μας σώσει
Και τι σ’ ενοχλούν οι γεωτρήσεις, κ. Θεοδωρίδη; Η Ελλάδα είναι η μόνη χώρα στην Ανατολική Μεσόγειο που δεν έκανε γεωτρήσεις.
Όσο για το “ενεργειακό έγκλημα”, πού ήσουν κ. Θεοδωρίδη από το 2010, όταν ο Μανιάτης ανακοίνωσε στη Βουλή την αντικατάσταση ΌΛΩΝ των λιγνιτικών μονάδων με μονάδες που θα καίνε το “ευγενές” φυσικό αέριο; Αν νομίζετε πως έχουμε μνήμη χρυσόψαρου, είστε πολύ μακριά νυχτωμένοι!
Να τα πεις στον αρχηγό σου. ΄Ηρθε, είδε και απήλθε. Τα λέει ο Κουκουλόπουλος, φωνάζει ο Φασίδης, μιλάει η Ζεμπιλιάδου αλλά Ο αρχηγός και οι λοιποι κατευθυνόμενοι του κόμματος …..κότες. Και τώρα κατόπιν εορτής κάτι θα ψελλίσουν για τα μάτια του κόσμού. Κρίμα για το κόμμα του Αντρέα.
Βρε το θοδωρο, μιλάει επώνυμα για εταιρίες. Βρε Θόδωρε εκει κατι για άλλες εταιρίες που έκαναν παρτυ στα χρόνια τα δικά σας δεν ειχες ακουσει τιποτα??? Μήπως θελεις να σου θυμίσω????
Θόδωρε Θόδωρε….