Η εφηβική καλλιτεχνική, ερασιτεχνική ομάδα «Κύκλος Χαμένων Καλλιτεχνών» παρουσιάζει την πρωτότυπη θεατρική παράσταση «ΕΓΩ ΜΕ ΕΜΕΝΑ», μια σύγχρονη σκηνική δημιουργία που αντλεί έμπνευση από τη σύγχρονη ελληνική πραγματικότητα και τις εσωτερικές αναζητήσεις του ανθρώπου.
Σε έναν κόσμο που αλλάζει διαρκώς, γεμάτο απαιτήσεις, ρόλους και αντιφάσεις, η παράσταση επιχειρεί να σταθεί απέναντι στον χρόνο και να τον επαναπροσδιορίσει. Να φωτίσει την πορεία του ανθρώπου όχι ως ευθεία γραμμή, αλλά ως μια διαδρομή γεμάτη επιλογές, απώλειες και επανεκκινήσεις.
Μέσα από τη ζωή της Μελίνας, το έργο διατρέχει όλα τα στάδια της ύπαρξης από την εφηβεία έως τα γεράματα, δημιουργώντας έναν ζωντανό διάλογο ανάμεσα σε διαφορετικές εκδοχές του ίδιου εαυτού. Όνειρα που μετακινούνται, επιθυμίες που αλλάζουν, πραγματικότητες που επιβάλλονται.
Το «ΕΓΩ ΜΕ ΕΜΕΝΑ» λειτουργεί ως μια συλλογική καλλιτεχνική κατάθεση, όπου το προσωπικό συναντά το κοινωνικό και το ιδιωτικό γίνεται κοινό βίωμα. Μέσα από μια σύγχρονη, νεανική και άμεση ματιά, θέτει ερωτήματα που αφορούν όλους.
Στην κορύφωσή του, επανέρχεται ένα ερώτημα που διατρέχει σιωπηλά όλη την πορεία:
«Εντέλει, τα καταφέραμε;»
Ένα ερώτημα που δεν βρίσκει απάντηση επί σκηνής, αλλά επιστρέφει στο κοινό ως σκέψη, ως αμφιβολία, ως προσωπικός απολογισμός.
Η παράσταση αποτελεί αποτέλεσμα συλλογικής δημιουργίας εφήβων καλλιτεχνών της πόλης, ηλικίας 14–18 ετών, που προσεγγίζουν την τέχνη ως χώρο έκφρασης, ελευθερίας και δημιουργικής αναζήτησης.
Παρασκευή 8 Μαΐου
Ώρες παραστάσεων: 19:00 & 21:00
Χώρος: Ονειρόδραμα (Βογατσικού 6)
Είσοδος ελεύθερη (με κράτηση θέσεων): 694 800 5097
Στην παράσταση θα υπάρχει και το κουτί «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ», γιατί η νέα γενιά δίνει φωνή σε όλους, όλες και όλα!
Ευχαριστούμε θερμά όσους στηρίζουν την προσπάθεια και τη φωνή των νέων καλλιτεχνών της πόλης μας.
Κύκλος Χαμένων Καλλιτεχνών




































