kozan.gr: Ο Πρόεδρος των Ιμέρων (Σέρβια) Χρήστος Ελευθεριάδης προειδοποιεί για το δρόμο: “Kάτι πρέπει να γίνει πολύ άμεσα πριν γίνει το (κακό)”

7 Μαΐου 2026
19:31
Κανένα σχόλιο
Στις 15-04-2026 έκανα μια δημοσίευση την πρώτη φωτογραφία για τον κίνδυνο που (έρχεται). Οι άλλες δύο φωτογραφίες είναι σημερινές 07-05-2026. (Κάθισε) κ άλλο ο δρόμος στο συγκεκριμένο σημείο. Κόβεται καθημερινά , η κίνηση έχει αυξηθεί αρκετά γιατί απέναντι από το Βελβεντό προς το φράγμα υπάρχει η κατολίσθηση (μη προσβάσιμο). Ειλικρινά κάτι πρέπει να γίνει πολύ άμεσα πριν γίνει το (κακό). Μιλάμε για ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΖΩΕΣ!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ταυτότητα Ιστοσελίδας:
Σαμαράς Αριστείδης – Ατομική Επιχείρηση
ΑΦΜ: 048114711  ΔΟΥ: Kοζάνης
Δ/νση Έδρας: Ιπποκράτους 1, Κοζάνη, ΤΚ:50100
Αριθμός ΓΕΜΗ: 011523836000
Email: [email protected]
Τηλ: 2461502102 & 6945651705
Ιδιοκτήτης, Νόμιμος εκπρόσωπος, Διευθυντής, Διαχειριστής και δικαιούχος του domain name kozan.gr: Σαμαράς Αριστείδης
Διευθυντής σύνταξης: Μήγκος Θεόδωρος