Τίμησαν τους νοσηλευτές του Μαμάτσειου νοσοκομείου Κοζάνης με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Νοσηλευτή στο πλαίσιο μιας όμορφης εκδήλωσης.
Τίμησαν τους νοσηλευτές του Μαμάτσειου νοσοκομείου Κοζάνης με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Νοσηλευτή στο πλαίσιο μιας όμορφης εκδήλωσης.
Αξίζουν πολλά περισσότερα.
Εύχομαι να έχουν δύναμη και υπομονή το έζησα στο έπακρο όταν νοσηλευτικα και έτρεχαν δύο νοσηλεύτριες για ολόκληρη παθολογική έλεος αυτοί οι άνθρωποι έχουν ψυχή,τα νοσοκομεία πρέπει να στελεχωθούν, ντροπή σε αυτό το κράτος.
Συγχαρητήρια, συγχαρητήρια, πολλά συγχαρητήρια και θερμές ευχαριστίες στους νοσηλευτές. Στις φωτό βλέπουμε και τον διευθυντή διοικητικής υπηρεσίας, καλά θα κάνει και ο συγκεκριμένος διευθυντής να κάνει κάτι και για το δικό του προσωπικό. όχι μόνο μέσα σε ένα γραφείο κλεισμένος για μία υπογραφή και μια σφραγίδα. στο νοσοκομείο εργάζονται πολλές ειδικότητες με το βάρος που αναλογεί στον καθένα. σε όλες τις ειδικότητες υπάρχουν ελλείψεις. το ότι κάθονται σε ένα γραφείο δεν σημαίνει ότι ” κάθονται” όπως νομίζει όλος ο κόσμος.
θερμές ευχαριστίες και πάλι στους νοσηλευτές
3 ρεπό δωρακι στους νοσηλευτές καλά είναι
για τους άλλους τίποτε
οι άλλοι παίζουν δεν δουλεύουν