kozan.gr: Σιάτιστα, Κοζάνη και ΑΕΠ Καραγιαννίων στους 4 του κυπέλλου της ΕΠΣ Κοζάνης. Εκκρεμεί η τέταρτη ομάδα

1 Νοεμβρίου 2017
18:51
Κανένα σχόλιο

Η 3η φάση (Προημιτελική) του κυπέλλου της ΕΠΣ Κοζάνης, πραγματοποιήθηκε σήμερα Τετάρτη 1/11. Η Κοζάνη νίκησε εκτός έδρας (γήπεδο Πλατανορεύματος) στην παράταση με σκορ 2-1 τον Τιτάν Σερβίων (1-1 κ.α.) και πέρασε στη φάση των ημιτελικών. Στο γήπεδο της Σιάτιστας η τοπική ομάδα επικράτησε του Βελβεντού με 4-3, ενώ η ΑΕΠ Καραγιαννίων νίκησε στα Κοίλα τον ΠΑΟΚ Κοίλων με 1-0. Την Τετάρτη 15/11, θα πραγματοποιηθεί ο αγώνας Ερμής Ασβεστόπετρας-Μακεδονικός Φούφα, ώστε να προκύψει και η τέταρτη ομάδα για τη φάση των ημιτελικών. Η ημιτελική φάση θα γίνει την Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου. Η Κοζάνη θα αγωνιστεί με τη Σιάτιστα, ενώ η ΑΕΠ Καραγιαννίων με τον νικητή του ζευγαριού Ερμής Ασβεστόπετρας-Μακεδονικός Φούφα. Οι αγώνες θα είναι διπλοί.

Θανάσης Τέγος

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.