Σημαντικές εξελίξεις γύρω από το Γηροκομείο Κοζάνης, το οποίο τις τελευταίες δύο εβδομάδες βρίσκεται στο επίκεντρο σοβαρών καταγγελιών εργαζόμενης, οι οποίες οδήγησαν σε σειρά ελέγχων από αρμόδιες υπηρεσίες. Σύμφωνα με πληροφορίες του kozan.gr, η Πυροσβεστική προχώρησε στην επιβολή υψηλού προστίμου ύψους 50.000 ευρώ, καθώς διαπιστώθηκαν ελλείψεις σε ζητήματα που σχετίζονται με τα συστήματα πυρασφάλειας του ιδρύματος. Παράλληλα, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές, το κόστος των παρεμβάσεων και εργασιών που απαιτούνται ώστε να καλυφθούν οι προβλεπόμενες προδιαγραφές εκτιμάται ότι ανέρχεται περίπου στις 140.000 ευρώ.
Μετά τις εξελίξεις αυτές αλλά κι άλλες που προηγήθηκαν κατόπιν καταγγελιών, συγκαλείται έκτακτη συνεδρίαση του πενταμελούς Διοικητικού Συμβουλίου την Τετάρτη 17 Ιουνίου, προκειμένου να συζητηθούν όλα τα δεδομένα που έχουν προκύψει. Στο τραπέζι της συνεδρίασης αναμένεται να τεθεί ακόμη και το ζήτημα της συνέχισης ή της παύσης λειτουργίας του Γηροκομείου, σε περίπτωση που διαπιστωθεί αδυναμία κάλυψης των απαιτούμενων παρεμβάσεων και υποχρεώσεων. Το ενδεχόμενο αυτό έχει προκαλέσει ανησυχία σε συγγενείς ηλικιωμένων που φιλοξενούνται στο ίδρυμα οι οποίοι επικοινώνησαν με το kozan.gr ζητώντας να ερευνήσουμε τι ακριβώς συμβαίνει.











































Ας τα δώσει ο μητροπολίτης αύξηση πήρε 4,800€ θα παίρνει ας κρατάει τα 1000€ καθε μηβα ( γιατι εμείς ζούμε οικογένειά με αυτα τα χρήματα αυτος ειναι μόνος του) και τα υπόλοιπα ας τα δίνει στο γηροκομείο…..
Το γηροκομείο πρέπει να μείνει ανοιχτό!!!Φιλοξενεί και άπορους…..που θα παει όλος αυτός ο κόσμος?Άνθρωποι που δεν εχουν που να μείνουν….που δεν εχουν σπιτι και σύνταξη!!!