Η Δημοτική Κοινότητα Κλείτου εκφράζει τις θερμές και ειλικρινείς ευχαριστίες της προς τις Ένοπλες Δυνάμεις και ιδιαίτερα προς τον Ταξίαρχο Στέφανο Δοξάκη, καθώς και προς τον Διοικητή της Μονάδας, τα στελέχη, τους χειριστές μηχανημάτων έργου και όλο το προσωπικό του Μηχανικού, για την άμεση ανταπόκρισή τους και την πολύτιμη συνδρομή τους με τη διάθεση βαρέων μηχανημάτων έργου και προσωπικού, συμβάλλοντας καθοριστικά στην υλοποίηση εκτεταμένων παρεμβάσεων στην Κοινότητά μας.
Η παρέμβαση αποτέλεσε έργο ιδιαίτερης σημασίας, καθώς πραγματοποιήθηκαν εκτεταμένοι καθαρισμοί, διαμορφώσεις και αποκαταστάσεις κοινόχρηστων χώρων, αναβαθμίζοντας ουσιαστικά την εικόνα του οικισμού και δημιουργώντας ένα πιο ασφαλές, λειτουργικό και καλαίσθητο περιβάλλον για τους κατοίκους και τους επισκέπτες.
Με υψηλό αίσθημα ευθύνης, άρτια οργάνωση και απόλυτο επαγγελματισμό, τα στελέχη και οι χειριστές του Μηχανικού απέδειξαν έμπρακτα ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις, πέρα από την ύψιστη αποστολή τους για την προάσπιση της πατρίδας, αποτελούν διαχρονικά πολύτιμο στήριγμα των τοπικών κοινωνιών.
Η άριστη συνεργασία μεταξύ της Δημοτικής Κοινότητας Κλείτου και των Ένοπλων Δυνάμεων αποτελεί παράδειγμα αποτελεσματικότητας, αλληλεγγύης και προσφοράς προς τον πολίτη, αναδεικνύοντας τη σημασία της συνεργασίας όλων των φορέων για την υλοποίηση έργων που αφήνουν ουσιαστικό και διαχρονικό αποτύπωμα στον τόπο μας.
Με αισθήματα βαθιάς εκτίμησης, ευχόμαστε στον Ταξίαρχο, στον Διοικητή της Μονάδας, στα στελέχη, στους χειριστές και σε όλο το προσωπικό υγεία, δύναμη και κάθε επιτυχία στην υψηλή αποστολή που επιτελούν.
Με εκτίμηση,
Ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Κλείτου
Πέτρος Αθανασιάδης
























































Μπράβο πρόεδρε ότι και να πούμε είναι λίγο
Πρόεδρος προς μίμηση. Μπράβοοοοο
Ωραίος ο πρόεδρος! Μάγκας..
Τόσοι αντιπεριφερειαρχες και αντιδημαρχοι φυτευαν δεντρα με τα ασπρα τους στις φωτο εκει δεν ειχαν να σας διαθεσουν μηχανηματα…
εχω και εγώ ένα οικόπεδο που χρειάζεται καθαρισμο να φωνάξω το στρατο
Aρα όποια κοινότητα ζητήσει απο δω και περα τη συνδρομή του στρατου για να κανει την κοινοτητα πιο καλαισθητη και με ωραια εικονα στον επισκεπτη θα πρέπει να ανταποκρινεται ο στρατος ή οχι: Τι νομιζετε ότι θα γινεται:
Ναί υπάρχει ειδική διάταξη γι αυτό είναι γνωστό στις τεχνικές υπηρεσίες των Δήμων!
υπάρχει ειδική διάταξη γι αυτό είναι γνωστό στις τεχνικές υπηρεσίες των Δήμων!