kozan.gr: Οι φιλόλογοι της Κοζάνης, ενημερώθηκαν για τη διδασκαλία της Λογοτεχνίας και τις θεωρητικές προϋποθέσεις και πρακτικές εφαρμογές στην εκπαίδευση (Φωτογραφίες και βίντεο)

6 Νοεμβρίου 2017
13:50
Κανένα σχόλιο

Επιμορφωτική ημερίδα με θέμα: «Η διδασκαλία της Λογοτεχνίας σήμερα:  θεωρητικές προϋποθέσεις και πρακτικές εφαρμογές στην εκπαίδευση» και εισηγητή τον κ. Αλέξανδρο Ακριτόπουλο, καθηγητή του Παν/μίου Δ. Μακεδονίας, πραγματοποιήθηκε σήμερα Δευτέρα, 06/11 στην αίθουσα εκδηλώσεων του 4ου και 8ου Γυμνασίου Κοζάνης. Όπως είπε μιλώντας στο Kozan.gr ο γραμματέας του συνδέσμου Φιλολόγων Κοζάνης κ. Γιώργος Δελιόπουλος: «Είναι η πρώτη επιμορφωτική ημερίδα μας, και έχουμε τη χαρά και τη τιμή να φιλοξενούμε τον κ. Ακριτόπουλο, ο οποίος είναι καθηγητής Δημοτικής Εκπαίδευσης. Η Λογοτεχνία είναι από τα ποιό ενδιαφέροντα μαθήματα όπου μπορούν να κινητοποιήσει τους μαθητές. Επομένως ιδέες, πρακτικές εφαρμογές που συμβάλουν προς αυτή τη κατεύθυνση, θέλουμε να τις θα τις ακούσουμε και ειδικά από Πανεπιστημιακούς». Την ημερίδα διοργάνωσε  Σύνδεσμος Φιλολόγων Κοζάνης, σε συνεργασία με τους Σχολικούς Συμβούλους κλάδου ΠΕ02 (Φιλολόγων) της Π.Ε. Κοζάνης.

Θανάσης Τέγος


Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.