Ο Βασίλης Καζούλης αντικαθιστά τη Μαριάνα Κατσιμίχα στο Φεστιβάλ «Ανάσα του Δάσους 2026 – Summer Edition» στο Δασάκι Μεσοποταμίας

16 Ιουλίου 2026
08:15
Κανένα σχόλιο
Η διοργάνωση του νέου φιλόδοξου Φεστιβάλ «Ανάσα του Δάσους 2026 – Summer Edition» ανακοίνωσε την αντικατάσταση της Μαριάνας Κατσιμίχα για λόγους υγείας:
“Με λύπη σας ενημερώνουμε ότι, λόγω ενός πολύ σοβαρού οικογενειακού προβλήματος, η Μαριάνα Κατσιμίχα δεν θα μπορέσει να συμμετάσχει στην εκδήλωση του Σαββάτου.
Μέσα στις δύσκολες αυτές συνθήκες και με ελάχιστο χρόνο στη διάθεσή μας, ο Βασίλης Καζούλης ανταποκρίθηκε άμεσα στην πρόσκλησή μας και θα βρίσκεται μαζί μας με την μπάντα του.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί κανονικά με τον Βασίλη Καζούλη και τον Δημήτρη Ζερβουδάκη.
Σάββατο 18 Ιουλίου, ώρα έναρξης 21:00
Σας ευχαριστούμε θερμά για την κατανόηση και τη στήριξή σας.”
 
Ένα από τα πιο ξεχωριστά μουσικά γεγονότα του καλοκαιριού έρχεται για πρώτη φορά! Στις 17 και 18 Ιουλίου 2026, το πανέμορφο Δασάκι Μεσοποταμίας στην Καστοριά θα φιλοξενήσει την «Ανάσα του Δάσους» (Summer Edition), προσφέροντας ένα διήμερο γεμάτο φύση, παράδοση και μοναδικές μελωδίες.
 
 
– Το Πρόγραμμα των Συναυλιών:
 
  • Παρασκευή 17/07/26: Νίκος Ζιώγαλας & Κούπες
✨ Ένα σεργιάνι στην παράδοση και το έντεχνο τραγούδι.
 
– Διαμονή:
Η διοργάνωση προσφέρει ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΜΠΙΝΓΚ για όλους τους παρευρισκόμενους που θέλουν να ζήσουν την εμπειρία στην καρδιά του δάσους.
– Τιμές Εισιτηρίων & Πληροφορίες Προπώλησης:
  • Προπώληση (Μόνο για Διήμερο): 15,00 ευρώ
  • Στην Είσοδο (Πόρτα): Διαθέσιμα μόνο μονοήμερα εισιτήρια στα 10,00 ευρώ ανά ημέρα.
    (Σημείωση: Εξασφαλίστε το διήμερο εισιτήριό σας εγκαίρως μέσω της προπώλησης για να κερδίσετε την ειδική προνομιακή τιμή!)
 
– Σημεία Προπώλησης:
 
  • Καστοριά:
    • Super Περιπτεράκι Καστοριά
    • Κατάστημα Vicko Καστοριά
    • Κατάστημα Courier Center Καστοριά
    • Κάβα ποτών “On The Rocks” (Αμύντα 5)
    • Alexandros Bakery (Μεγάλου Αλεξάνδρου 11Α)
  • Άργος Ορεστικό:
    • Super Περιπτεράκι Άργος Ορεστικό
    • Bruno Cafe Άργος Ορεστικό
  • Μεσοποταμία:
    • Alexandros Bakery
    • Καφέ Μπάρ Velvet
    • Καφέ The street coffee
    • Καφέ ΒΟΟΜ
  • Υπόλοιπα Σημεία:
    • Καφέ Equal (Δισπηλιό)
    • Καφέ Dat drink and more (Μαυροχώρι)
    • Καφέ Valencia (Κορησός)
    • Καφέ Μπάρ Οξυγόνο (Διποταμία)

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ταυτότητα Ιστοσελίδας:
Σαμαράς Αριστείδης – Ατομική Επιχείρηση
ΑΦΜ: 048114711  ΔΟΥ: Kοζάνης
Δ/νση Έδρας: Ιπποκράτους 1, Κοζάνη, ΤΚ:50100
Αριθμός ΓΕΜΗ: 011523836000
Email: [email protected]
Τηλ: 2461502102 & 6945651705
Ιδιοκτήτης, Νόμιμος εκπρόσωπος, Διευθυντής, Διαχειριστής και δικαιούχος του domain name kozan.gr: Σαμαράς Αριστείδης
Διευθύντρια σύνταξης: Μαρτινιανή Ώττα
Η ιστοσελίδα kozan.gr συμμορφώνεται με τη Σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της Επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 σχετικά με μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο.