Κοζάνη: Θρασύτατο ζευγάρι υποδύθηκε τους πελάτες και άρπαξε κοσμήματα – Βίντεο ντοκουμέντο από την κλοπή

27 Ιουλίου 2026
13:45
Κανένα σχόλιο

Ένας άνδρας και μία γυναίκα υποδυόμενοι τους πελάτες, μπήκαν σε γνωστό κοσμηματοπωλείο της Κοζάνης και εκμεταλλευόμενοι το φόρτο εργασίας του ιδιοκτήτη, απέσπασαν δύο αλυσίδες. Στη συνέχεια έφυγαν με τις αστυνομικές αρχές να τους αναζητούν. Η κλοπή των δύο αλυσίδων αξίας 2.000 ευρώ, αποτυπώνεται καρέ – καρέ σε βίντεο ντοκουμέντο από κάμερα ασφαλείας της επιχείρησης. Το ζευγάρι μπήκε στο κοσμηματοπωλείο στη Κοζάνη λίγο πριν τις 11:00 σήμερα το πρωί (27.07.2026) και από ότι φαίνεται ζήτησε από τον ιδιοκτήτη να δει κάποιες αλυσίδες. Ο ιδιοκτήτης τους έβγαλε μία δερμάτινη θήκη στην οποία περιέχονταν δεκάδες αλυσίδες ενώ κάποια στιγμή, έφυγε από δίπλα τους προκειμένου να εξυπηρετήσει κάποια άλλη γυναίκα που είχε μπει στο κατάστημα.

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

ΠΗΓΗ https://www.newsit.gr

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ταυτότητα Ιστοσελίδας:
Σαμαράς Αριστείδης – Ατομική Επιχείρηση
ΑΦΜ: 048114711  ΔΟΥ: Kοζάνης
Δ/νση Έδρας: Ιπποκράτους 1, Κοζάνη, ΤΚ:50100
Αριθμός ΓΕΜΗ: 011523836000
Email: [email protected]
Τηλ: 2461502102 & 6945651705
Ιδιοκτήτης, Νόμιμος εκπρόσωπος, Διευθυντής, Διαχειριστής και δικαιούχος του domain name kozan.gr: Σαμαράς Αριστείδης
Διευθύντρια σύνταξης: Μαρτινιανή Ώττα
Η ιστοσελίδα kozan.gr συμμορφώνεται με τη Σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της Επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 σχετικά με μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο.