Με απόφαση του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης (ΠΤΑ) Δυτικής Μακεδονίας και Περιφερειάρχη Γιώργου Αμανατίδη, ο Δημήτρης Μαυροματίδης ορίζεται Γενικός Διευθυντής του φορέα.
Ο κ. Μαυροματίδης, μόνιμος υπάλληλος της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, υπηρετεί στο Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης από το 2017, έχοντας οριστεί τότε Διευθυντής του ΠΤΑ και ασκώντας έκτοτε αδιάλειπτα τα σχετικά καθήκοντα.
Σύμφωνα με την απόφαση, ο ορισμός του στη θέση του Γενικού Διευθυντή γίνεται κατ’ εφαρμογή του νέου θεσμικού πλαισίου και του Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης, ενώ επισημαίνεται ότι διαθέτει τα απαιτούμενα τυπικά και ουσιαστικά προσόντα για την κάλυψη της θέσης.
Η απόφαση προβλέπει ότι η άσκηση των καθηκόντων του Γενικού Διευθυντή ισχύει από την ημερομηνία έκδοσής της και μέχρι την πλήρωση της θέσης σύμφωνα με τη διαδικασία που προβλέπει η κείμενη νομοθεσία.

















































Όπως σε όλα τα ΠΤΑ της χώρας οι Δντες έγιναν Γενικοί Δντες. Νέος κώδικας αυτοδιοίκησης.
Για Δόξα κ χρήμα πρώτοι.
Γιατί τί διαφορετικό θα κάνει τώρα;
Αλλά για αυτούς λεφτά υπάρχουν..
Έσκασαν να τρώνε.
Καλή αύξηση μισθού. Αλλά πάλι αδικείται, θα έπρεπε να παίρνει τον μισθό περιφερειάρχη καθώς αυτός είναι που παίρνει όλες τις αποφάσεις.
Σίγουρα θα πέρασε με ΑΣΕΠ;
Ηταν δίκιο και έγινε πράξη . Ισως ο καλύτερος διευθυντής Περιφερειακού Ταμείου της χώρας . Δίνει λύσεις σε όλα τα ζητήματα , προτείνει ιδέες καινοτόμες που μόνο αυτός μπορεί να τις υλοποιήσει. Ο Μαυροματίδης δεν είναι απλά εγγύηση για τη περιφέρεια αποτελεί προοπτική για τη προεδρία , τυχερός ο Αμανατίδης που τον έχει δίπλα του .
Δουλεύει ασταμάτητα, Διευθυντής με όραμα, πρόγραμμα και εξαιρετικές ικανότητες, άνθρωπος με ήθος,οξυδερκής κεφάλαιο για τον τόπο!!!
Όντως τρέχει ασταμάτητα στους διαδρόμους όλη την ημέρα..
Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ ενωμένο δυνατό.
ε όχι και ΠΑΣΟΚ! αυτό ήταν πριν μια δεκαετία, έκτοτε πέρασε από όλα…
Τον αδικείται !
Εχει κόψει όλη τη μέρα πάνω κάτω στη Ζέπ
Φέτες έγινε
Βάλτε πρόσφατη
Οταν έγιναν οι κρίσεις μέσω ΑΣΕΠ για ΓΔ στη περιφέρεια βγήκε τελευταίος, εδω βέβαια τον διόρισε με απόφαση ο Αμανατίδης.
Σωστός μάγκας !!
Έχει τα προσόντα έχει και ήθος. Συγχαρητήρια Δημήτρη και καλή επιτυχία.
Ξεπληρωνει γραμμάτια ο Αμανατιδης
Μόνο με τον Σαπαλιδη διευθυντή το περιφερειακό ταμείο είχε πιθανότητα να ξεχωρίσει. Αλλά μάλλον ο άνθρωπος δεν άντεξε τις έξωθεν παρεμβάσεις
Οξυδερκής με ήθος,όραμα κ πρόγραμμα, κεφάλαιο για τον τόπο !!!
ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ,ΑΓΑΠΗΤΕ ΔΗΜΗΤΡΗ,«Συγχαρητήρια για τη σπουδαία και απόλυτα αξιοκρατική σου προαγωγή! Η θέση του Γενικού Διευθυντή σου άξιζε δικαιωματικά μετά από τόσα χρόνια σκληρής δουλειάς και προσφοράς. Σου εύχομαι καλή δύναμη, καθαρό μυαλό και πολλές επιτυχίες στα νέα σου καθήκοντα.»
Όλοι στο ΠΑΣΟΚ είστε οι μόνοι ικανοί.Χωρις εσάς θα ψοφούσαμε στην πείνα ενώ με σας χορτάσαμε.Να μην σας ξέραμε.
Μπράβο σου Δημήτρη , το αξίζεις…!!!
Ντού Λύκος 🐺
Ο τελευταίος στις κρίσεις ΑΣΕΠ αλλά ο πρώτος με την ψήφο του Αμανατίδη.Αλισβερίσι να γίνεται.Θα μας πείτε πόσα θα μας χρεώσετε με την καινούργια αναβάθμιση.Ξερει ο Κούλης να φορολογεί για όλους αυτούς που η καρέκλα τους έλιωσε από την πολύ δουλειά.Κούλη μας τελείωσες με όλο το ΠΑΣΟΚ.
Να είσαι καλά Αμανατιδη τα κατάφερες πάλι στην Αθήνα με τους κολλητούς σου. Μαυροματιδη δεν έχει άλλο σκαλί για σένα στη Περιφέρεια να ανέβεις. Αντε με το καλό σύμβουλος Πρωθυπουργού ή και υπουργός στας Αθήνας ή μάλλον προτιμάς στο εγγύς μέλον Περιφερειαρχης? Τα προσοντα τα έχεις. Πρώην πρόεδρος του ΤΕΕ ,κομματικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ,κολλητός του Κουκουλοπουλου και με τον Μητσοτάκη αρχηγό η Περιφερεια θα είναι δική σου. Ζω για να σε δώ Περιφερειάρχη.
Συγχαρητήρια Δημήτρη για τη θέση του Γενικού Διευθυντή. Ήσουν ,είσαι και θα είσαι ΔΙΑΜΑΝΤΗ για τον τόπο μας. Πέρα απο τις γνώσεις και την αποτελεσματικότητα παραμένεις ένα καλό παιδί.
Υπάρχει μια λαϊκή παροιμία που λέει “όσο πιο άδειος ο τενεκές, τόσο περισσότερη φασαρία κάνει”. Δημήτρη, σταμάτα ν’ ανεβάζεις σχόλια, σε πήραμε χαμπάρι!
Έτσι είναι αυτά … Δούνε και λαβείν… Ο Μαυροματιδης τον στήριξε.. Μέχρι και μεσα στα σούπερ μάρκετ μιλούσε ότι πρέπει να βγει Αμανατίδης…. Τώρα πρέπει να καρπωθεί…
Χαρά στο κουράγιο σου ρε Μαυροματιδη να γράφεις τόσα σχόλια μόνος μου! Γερό ζόρι τραβάς για την δημοσιότητα.
Δυτική Μακεδονία, η μόνη περιφέρεια που δεν έτρεξε προγράμματα RIS απο το 2018
Ε που να μεινουν χρήματα με τόσες απευθείας αναθέσεις? Εκει τα πήγε καλα το ταμείο που διεύθυνε φαντάζομαι δεν θα φέρει καμία ευθύνη
Βέβαια για τον τοπικό τύπο ειναι ΑΒΑΤΟ να γράψει για τις απευθείας αναθέσεις. Εσείς που λέτε οτι είστε ανεξάρτητοι γιατί δεν κάνετε μια αναζήτηση στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ?
Αυτος δεν κανει τιποτα αλλο ολη μερα απο το να περπαταει την Κοζανη πανω κατω δεκα φορες…ξερει ποσες πλακες πεζοδρομιου εχουν τα πεζοδρομια της πολης…
Τα θερμά μου συγχαρητήρια για τη νεα σου θεση<> Και εσύ είσαι πρότυπο προσπάθειας υπομονής και υπομονής Τυχερή η περιφέρεια μας που την υπηρετείς επί σειρά ετών απο οποιαδήποτε θέση με αυταπάρνηση και ανιδιοτελεια !!!
Πρόβες για την συγκυβέρνηση ΝΔ ΠΑΣΟΚ.