Σύσκεψη σωματείων, συνδικαλιστών και εργαζομένων τη Τετάρτη 26 Αυγούστου 2026 στο Εργατικό Κέντρο στις 7:00μμ.

22 Αυγούστου 2026
12:31
Μπροστά σε μια περίοδο όπου προετοιμάζεται γενικευμένη επίθεση στα δικαιώματα και στις λαϊκές ανάγκες, για να εξασφαλιστούν δισεκατομμύρια στην πολεμική οικονομία και νέα πεδία κερδοφορίας, οι εργαζόμενοι βάζουμε στο προσκήνιο τις δικές μας διεκδικήσεις. Δυναμώνουμε την οργάνωση και τον κοινό αγώνα για μισθούς, σταθερή δουλειά, δημόσια Υγεία και Παιδεία, ενάντια στις θυσίες για τους πολέμους και τα κέρδη των ομίλων.

Αυτό επιδιώκουμε να εκφραστεί μέσα από το πανελλαδικό συλλαλητήριο στην ΔΕθ που προετοιμάζεται με στόχο να είναι το μεγαλύτερο των τελευταίων χρόνων.
Στο πλαίσιο αυτό, τα σωματεία Ιδιωτικών Υπαλλήλων Νομού Κοζάνης και το Συνδικάτο Οικοδόμων και Συναφών Επαγγελμάτων Νομού Κοζάνης οργανώνουμε σύσκεψη σωματείων, συνδικαλιστών και εργαζομένων τη Τετάρτη 26 Αυγούστου 2026 στο Εργατικό Κέντρο στις 7:00μμ.

Δίνουμε τη μάχη με όλες μας τις δυνάμεις μέχρι την τελευταία μέρα το συλλαλητήριο αυτό να είναι σταθμός για την αντεπίθεση της εργατικής τάξης.

8 σχόλια

  • Σσσσσσσστ!!!!!!!!!! Μην φωνάζετε πολύ και ξυπνήσουν οι Αιώνιοι Συνδικαλιστές. από τον λήθαργο…….. και το κυριότερο θα χάσουν και κιλά@@@@@

  • Ο πληθωρισμός χονδρικής στην Ελλάδα το Μάιο του 2026 αυξήθηκε κατά 13,5% και τον Ιούνιο κατά 8,8% σε ετήσια βάση. Δεδομένου ότι χρειάζονται 3-6 μήνες για να μετακυλιστεί η αύξηση των τιμών στη λιανική, μαντέψτε τι μας περιμένει απ’ το Σεπτέμβριο στην αγορά. Και πόσο μεγάλη θα είναι η κοροϊδία του δήθεν “πακέτου της ΔΕΘ”, όταν 13 δισεκατομμύρια πληρώνονται ΠΡΟΩΡΑ στους δανειστές (τα 7 τα δώσαμε ήδη τον Ιούνιο). Λες κι αν τα έδιναν πάλι ΠΡΟΩΡΑ το 2030 δεν θα μειωνόταν το δημόσιο χρέος.
    Εντελώς ξεπουλημένοι στους ξένους, να φύγουν όσο γίνεται νωρίτερα, μήπως και βρούμε σωτηρία. Στις δημοκρατίες ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΔΙΕΞΟΔΑ! Στις δημοκρατίες, ε;

    • Δηλ μας λες ότι αν αποπληρωνεις νωρίτερα το χρέος σου δεν έχεις όφελος?
      Ξανά στο σχολείο πρέπει να πας !!!!!

      • Αν αντικαθιστάς τα δάνεια που έχουν επιτόκιο 1,5% με δάνεια που έχουν επιτόκιο 4% ή δεν πέρασες ποτέ από σχολείο ή είσαι εντελώς ξεπουλημένος στους ξένους. Ψάξε πόσα δανείστηκε μέσα στο 2025 και 2026 η χώρα, με τι επιτόκια κι έπειτα πήγαινε να τα πεις στο κόμμα που σε διόρισε παπαγαλάκι.

  • Οι συνδικαλιστές, Malon, πήγατε xana σχολείο γιαυτό έχετε κοφτερά μυαλα,,, ΣΣΣΣΣΣ στον ύπνο μην φωνάζετε θα ξυπνήσουν?????

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ταυτότητα Ιστοσελίδας:
Σαμαράς Αριστείδης – Ατομική Επιχείρηση
ΑΦΜ: 048114711  ΔΟΥ: Kοζάνης
Δ/νση Έδρας: Ιπποκράτους 1, Κοζάνη, ΤΚ:50100
Αριθμός ΓΕΜΗ: 011523836000
Email: [email protected]
Τηλ: 2461502102 & 6945651705
Ιδιοκτήτης, Νόμιμος εκπρόσωπος, Διευθυντής, Διαχειριστής και δικαιούχος του domain name kozan.gr: Σαμαράς Αριστείδης
Διευθύντρια σύνταξης: Μαρτινιανή Ώττα
Η ιστοσελίδα kozan.gr συμμορφώνεται με τη Σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της Επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 σχετικά με μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο.