Η διοίκηση του ΦΣ Κοζάνη ενημερώνει τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας ότι ολοκληρώθηκαν όλες οι απαραίτητες διαδικασίες για τη συμμετοχή του συλλόγου στο πρωτάθλημα και κύπελλο του Α’ Τοπικού της ΕΠΣ Κοζάνης, κατά την αγωνιστική περίοδο 2026-2027.
Ο Πρόεδρος της ομάδας, Νίκος Δελιαλής, σε συνεργασία με τον νομικό σύμβουλο του ΦΣ Κοζάνη, Σωτήρη Δεληγιάννη, προχώρησαν σε όλες τις απαιτούμενες ενέργειες, προκειμένου ο σύλλογος να είναι απόλυτα έτοιμος και συνεπής στις υποχρεώσεις του ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.















































Σλιαμ.. σλιουτσ.. κουκονα μαριγω
Νε θκαμ Νε θκας
Ποδοσφαιριστές για νά παίξουν μπάλα υπάρχουν; Προπονητής υπάρχει; Διοίκηση!! Είναι κρίμα για την πόλη τής Κοζάνης αυτή ή εικόνα. Και σίγουρα δεν ευθύνεται για αυτό μόνο ή σημερινή διοίκηση. Άλλοι έχουν τίς τεράστιες ευθύνες και όποιος κατάλαβε κατάλαβε.
Αλήθεια θα μας πει ο κ.προεδρος και ο νομικός συμ βουλος του το ποτέ έγιναν οι εκλογές στο σωματείο και αν η διοίκηση έχει η οχι το τεκμήριο νομιμότητας;
Κατά τα άλλα η ανακοίνωση είναι για να περνάει η ώρα γιατί δεν παρέχει καμμία πληροφορία για την λειτουργία της ομάδος κλπ
Να περιμένουμε απάντηση έστω και από άλλη πηγή για τις εκλογές του Σωματείου;ηβιλοι λένε και γράφουν για να μπορούν να λένε ότι εμείς τα ειπαμε
Άντε γειά
Δυστυχώς, τα πράγματα είναι πολύ άσχημα… Ευτυχώς, όμως, στην πόλη μας υπάρχουν και άλλες υγιείς ομάδες, με σοβαρότητα και προοπτική, με τις οποίες μπορούμε να ασχοληθούμε.
Όσο για τη συγκεκριμένη ομάδα, ας συνεχίσει την προετοιμασία της στα 3-5 Πηγάδια και ας παραμείνει εκεί… Μάλλον εκεί της ταιριάζει καλύτερα το κλίμα. 😉