Αιχμές σε βάρος του βουλευτή Κοζάνης του ΠΑΣΟΚ Πάρι Κουκουλόπουλου άφησε ο Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών Νίκος Παπαθανάσης, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του West, με αφορμή τη συζήτηση για την απολιγνιτοποίηση και το ενδεχόμενο παράτασης ή επαναλειτουργίας λιγνιτικών μονάδων στη Δυτική Μακεδονία.
Ο κ. Παπαθανάσης, αναφερόμενος στις θέσεις που έχουν διατυπωθεί για τον λιγνίτη, στράφηκε προσωπικά κατά του Πάρι Κουκουλόπουλου, υποστηρίζοντας ότι «όταν λέει ότι θέλει να επαναφέρει τον λιγνίτη, προφανώς δεν λέει την αλήθεια στους συμπολίτες μας». Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα:

















































Άρχοντα τον έκανε τον Κουκουλόπουλο και αυτός και ο Μητσοτάκης. Ηγέτη του κινήματος που εκφράζει ολόκληρη την Κοζάνη για την παράταση. Τρίβει τα χέρια του ο Πάρις σήμερα και δικαίως!!
Όταν ο Μητσοτάκης εκλέχθηκε λέγοντας το ίδιο αλλά κάνοντας μετά το αντίθετο, έλεγε αλήθεια;;;;; Χαχαχαχα που τα πουλάτε βρε θεομπαίχτες τέτοια ψέματα;;;;;