Στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας, στη ΖΕΠ Κοζάνης, βρέθηκαν το μεσημέρι της Τρίτης 1 Σεπτεμβρίου ο Υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Δημήτρης Παπαστεργίου και ο Υφυπουργός Ανάπτυξης, αρμόδιος για θέματα Έρευνας και Καινοτομίας, Σταύρος Καλαφάτης, συνεχίζοντας την περιοδεία τους στην Π.Ε. Κοζάνης.
Οι δύο κυβερνητικοί παράγοντες συναντήθηκαν με τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρο Θεοδουλίδη, με τη συζήτηση να επικεντρώνεται σε ζητήματα έρευνας, καινοτομίας και ψηφιακών υποδομών.
Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στον Υπερυπολογιστή και στη συνεργασία με το ΕΚΕΤΑ, καθώς και στις δυνατότητες που μπορούν να αναπτυχθούν στην περιοχή μέσα από την αξιοποίηση προηγμένων τεχνολογικών υποδομών και τη διασύνδεση του Πανεπιστημίου με την έρευνα και την παραγωγή.



























































Ο τορναδορος περιφερεται σαν security ,δεν τον πειραζουν τον σταθικα μην φοβασαι και δεν ψιχαλιζει ροχαλες ειναι!!!!!!!!!Κανα εξαμηνο ακομα παιξτο παραγοντας κοροιδευοντας τα ανεργα και φτωχα παιδια της περιοχης……εεεεε σας πηραν χαμπαρι πρωτα οι δικοι σας !!!!!
Ξέρουν ότι θα αναχωρήσουν και στρώνουν για να λένε
Αλήθεια τόσα χρόνια που μονομερώς και ετσιθελικα επέβαλαν την απολιγνητοποιηση γιατί σε τόσο μακρύ χρονικό διάστημα δεν φρόντισαν να έρθουν αλλά σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα έρχονται τόσοι πολλοί;