Αναρωτιέμαι ποιος βγάζει τα σχέδια για πεζοδρόμηση στην πόλη της Κοζάνης. Πρωτα το κέντρο με το υποτιθέμενο open mall με κλειστά καταστήματα…τώρα πέριξ των σχολείων…..που νομίζουν ότι βρίσκονται;Οι μόνιμοι κάτοικοι των περιοχών που πρέπει να παρκάρουν;Υπάρχει σχεδιασμός; Ή απλά συμμετέχουμε στα Ευρωπαϊκά προγράμματα και τα υλοποιούμε χωρίς προγραμματισμό και οργάνωση.Απλα να κάνουμε;














































Τα πεζοδρόμια της Κοζάνης είναι της παλαιολιθικής εποχής – στενά με ακατάλληλες, συχνά, πλάκες και χωρίς σωστές προσβάσεις. Πλέον ό,τι γίνεται είναι με χρήματα Ευρώπης και άρα υποχρεωτικά με προδιαγραφές…θεωρητικά. Το πρόβλημα που εντοπίζει το άρθρο ποιο είναι?
Ότι υλοποιούνται χωρίς προδιαγραφές? Αν ναι, δεν περιγράφεται σαφώς.
Ότι με τις εργασίες δεν μπορεί να παρκάρει ο πολίτης? Αν ναι, ας παρκάρει λίγα μέτρα πιο πέρα – δεν είναι δα Αθήνα η Κοζάνη να μην μπορείς να την περπατήσεις. Και αν καταργηθούν κάποιες θέσεις στάθμευσης (τα πεζοδρόμια λογικά θα αυξηθούν σε πλάτος) ας το σκέφτονταν οι Κοζανίτες όταν μετέτρεπαν τα ισόγεια γκαράζ σε διαμερίσματα και μετά τα τακτοποιούσαν.
Εντάξει!!!
Έχεις απόλυτο δίκαιο!!!!
Να μην γίνουν έργα και αναπλάσεις για να μη σου διαταράξουμε την ησυχία και το παρκάρισμα σου!!!
Να μη σε ξεβολέψουμε με λίγα λόγια !!!!!
Τώρα τελειώνει η θητεία οπότε κάτι πρέπει να αφήσει.καλα μεν αλλά χωρίς σχεδιασμό και συνενόηση δε
Ευστοχος ο σχολιαστης!
Οι τελευταιοι που ερωτονται ειναι οι αμεσοι ενδιαφερομενοι!
Οο βρυξελλες και οι γραφειοκρατες τους σχεδιαζουν και μοιραζουν προγραμματα δεξια και αριστερα, ενω οι δημαρχαιοι σπευδουν αγχωμενα να τα υλοποιησουν μαζι με περιφερεια κλπ ντοποιους γραφειοκρατες (μαξιμου -υπουργεια) ωστε να δειξουν και κανα εργο και να λαβουν και τα δωρακια τους!
Τωρα αν χρειαζονται;… αυτο ειναι αλλουνου παπα ευαγγελιο!!!
Οι αναγκες των πολιτων δεν συμβαδιζουν απαραιτητα με τις αναγκες των γραφειοκρατων των επιτελικων γραφειων!