Στην απόφαση για δαπάνη περίπου 80.000 ευρώ για νέο χριστουγεννιάτικο διάκοσμο (θέμα που ανέδειξε το kozan.gr – δείτε εδώ) αναφέρθηκε ο Δήμαρχος Κοζάνης Γιάννης Κοκκαλιάρης, απαντώντας σε ερώτηση του kozan.gr σχετικά με τις αντιδράσεις πολιτών για το ύψος της δαπάνης. Όπως εξήγησε, ο σχεδιασμός της Δημοτικής Αρχής δεν αφορά μόνο την πόλη της Κοζάνης, αλλά κυρίως τα 52 δημοτικά διαμερίσματα του Δήμου, όπου, όπως είπε, σε πολλές περιπτώσεις ο υπάρχων διάκοσμος είναι «μηδαμινός ή απαρχαιωμένος». «Πιο πολύ για τα δημοτικά διαμερίσματα είναι αυτά ακριβώς και ένα μέρος θα πάει και στην Κοζάνη. Πολύ μικρότερο βέβαια μέρος», ανέφερε χαρακτηριστικά. Σε ερώτηση εάν αντίστοιχες δαπάνες θα γίνονται κάθε χρόνο, ο Δήμαρχος απάντησε: «Κάθε χρόνο πρέπει να υπάρχουν», προσθέτοντας ότι η Δημοτική Αρχή επιδιώκει κάθε χρόνο να προσθέτει κάτι καινούργιο στον εορταστικό διάκοσμο. Παράλληλα, υποστήριξε ότι τα φετινά χρήματα είναι «πολύ λιγότερα σε σχέση με πέρυσι», ενώ αναφερόμενος στον περσινό διάκοσμο σημείωσε ότι «άρεσε πάρα πολύ στον κόσμο» και ότι η Δημοτική Αρχή «πήρε τα εύσημα».
kozan.gr – Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα:














































πολύ σωστά
απο ένα αστέρι της κακιάς ώρας ίσα ίσα να πείτε ότι κάτι κάνατε στα χωριά και ίσως κανένα ΔΑΝΕΙΚΟ χριστουγεννιάτικο ΄δεντρο το οποίο και θα επιστραφεί. ή μάλλον καλύτερα χωρίς ίχνος ντροπής πριν καλά καλά τελειώσουν οι γιορτές θα έρθουν τα φορτηγά του δήμου να το ξανα πάρουν.
φέτος όμως θα βγάλουμε φωτογραφίες αφού θα μας…… στολίσετε και θα σας τις στείλουμε για να μείνει στο άλμπουμ της ιστορίας.
Δεν ντρεπόμαστε καθόλου