Επόμενη στάση: Δυτική Μακεδονία! Το ταξίδι της Δυτικής Μακεδονίας στην καρδιά της Αθήνας ξεκίνησε σήμερα στο Μετρό του Συντάγματος. Η πρώτη ημέρα άνοιξε με την αναλυτική παρουσίαση του τουριστικού προϊόντος αλλά και του αναπτυξιακού μοντέλου της Δυτικής Μακεδονίας από τον Περιφερειάρχη Γιώργο Αμανατίδη παρουσία του αν. Υπουργού Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών Νίκου Παπαθανάση και της Υφυπουργού Τουρισμού Άννας Καραμανλή.









































































Καλες οι ανακοινώσεις, οιφωτογραφίες και οι συμμετο χες, αλλά αλήθεια Θα υπάρξει αντίστοιχα ανακοίνωση για τα αποτελέσματα αυτών των συμμετοχών και τα ποσά που δαπανήθηκαν;
Γιατί αν μείνουμε μόνο στις φωτογραφίες οι συμμετέχον τες δεν πρέπει να ξεχνούν ότι ξοδεύουν χρήματα του κόσμου και όχι δικά τους και τα χρήματα αυτά πρέπει να πιάνουν τόπο και να φέρνουν αποτελέσματα.
Πόσα αλήθεια στοίχισε η συμμετοχή της Περιφέρειας στην ΔΕΘ και ποια τα αποτελέσματα της συμμετοχής;
Θα απαντήσουν οι υπεύθυνοι και αρμόδιοι;
Πολλα θες….θες και να μαθεις…..δεν θα μαθει ποτε κανεις!!!! οπωε και δεν θα μαθεις και τα αποτελεσματα.
Το ζορι σου μαλλον ειναι μεγάλο. Χιλιάδες Αθηναίοι βλέπουν δυτικη μακεδονια. Η συμμορία της μιζέριας δεν θα νικησει
φυγανε απο τα εγκαινεια χθες που εγινε στα κοιλα και πηγαν σε αλλο πανυγηρι στην αθηνα…..μερικοι αλλαξαν και ρουχα…!!!
Πρακτικές του 90….. επειδή βάλατε 5 φωτογραφίες στο μετρό ουρές θα κάνουν οι τουρίστες
Οταν κάποιος δεν το αντέχει, χρησιμοποιεί μέσα μεταφοράς ξέρετε. Αν δεν αντέχεις να δώσεις 10 ευρώ βενζίνη για να πας και να έρθεις στη δουλειά σου, τα χρησιμοποιείς. Στα μέσα μαζικής μεταφοράς, τα οποία έχουν εκσυγχρονιστεί πολύ τα τελευταία χρόνια, δεν έχει αυξηθεί η κίνησή τους. Δεν είναι καμία δικαιολογία αυτό, λέω τι συμβαίνει στην πραγματικότητα» είπε ο βουλευτής
Βυζας και παντελιδαιοι διαφημιζουν την περιοχη ;;;ενα κακογουστο αστειο;Μια υπερβαση ;Μια μεταφυσικη δραστηριοτητα;Εχει μεινει καποιος να μην τσακωθουν;;;
Ευτυχώς κατέβηκαν όλοι οι τοπικοί άρχοντες με τα έξοδα πληρωμένα και φάνηκε γεμάτη η αίθουσα, διαφορετικά θα ήταν άδεια και η εκδήλωση θα φαινόταν αποτυχημένη.
Το κόστος των εκδηλώσεων μπορούμε να το μάθουμε; Γιατί στα σύγχρονα μέσα με μια καμπάνια 10-20 χιλιάδων ευρώ μπορείς να έχεις θεαματικά αποτελέσματα.
Το συγκεκριμενο στοιχισε πάνω απο 50.000 ευρώ, μην πω πάνω απο 100.000 και ακουστεί κακία. Εαν συγκρίνουμε ότι ο Λυσσαρίδης έκανε εκείνο το κακόγουστο περιπτερο στην ΔΕΘ φέτος εδωσε 40.000 ευρω, (μην ρωτάτε που πήγαν), αυτό κοστολογειται πάνω από 100.000 χιλιάδες. τα συμπεράσματα δικά σας.
Μεγάλη συμμετοχή από το πολιτικό κεφάλαιο της περιοχής. Ευτυχώς γιατί διαφορετικά θα είχε εκτεθεί η περιοχή μας.
Δυστυχώς ομως απουσιάζει το target group. Ο επιχειρηματικός κόσμος και οι πολίτες. Γι αυτό θα τους τιμούσε αν αναλάμβαναν ιδίοις ποροις τα έξοδα της ανούσιας παρουσίας τους εκεί.
Παντως ευτυχώς που ανακαλύφθηκε η ψηφιακή φωτογραφία γιατί με τόσο φωτογραφικό έργο που παράγει στην περιφέρεια μας η Περιφερειακή Αρχή και η Κυβέρνηση θα χρειάζονταν να επενδυθούν όλοι οι πόροι του ΠΔΑΜ σε άλμπουμ.
Παρακαλώ την αντιπολίτευση να μας ενημερώσει για το κόστος και τον ανάδοχο της εκδήλωσης.
Ελπίζω να μην έχει συγγένεια με υπουργούς νυν και πρώην της ΝΔ.
Εγώ δεν θα σχολιάσω τα εκθέματα, τα προϊόντα ή το αν υποκρύπτει σκοπιμότητα η έκθεση. Θα σταθώ όμως στην κορνίζα με τον Λασσάνη, ο οποίος συνομιλεί ζωντανά (avatar) με τους επισκέπτες και δίνει απαντήσεις στα ερωτήματά τους : για το ποιος είναι, από πού κατάγεται, ποια είναι η ιστορία του, καθώς και για τον τόπο όπου γεννήθηκε — φτάνοντας μέχρι και το κοζανίτικο γλωσσικό ιδίωμα.
Εγώ δεν θα σχολιάσω τα εκθέματα, τα προϊόντα ή το αν υποκρύπτει σκοπιμότητα η έκθεση. Θα σταθώ όμως στην κορνίζα με τον Λασσάνη, ο οποίος συνομιλεί ζωντανά (avatar) με τους επισκέπτες και δίνει απαντήσεις στα ερωτήματά τους : για το ποιος είναι, από πού κατάγεται, ποια είναι η ιστορία του, καθώς και για τον τόπο όπου γεννήθηκε — φτάνοντας μέχρι και το κοζανίτικο γλωσσικό ιδίωμα.
Το βρήκατε και εσείς κακόγουστο, παρωχημένο και οριακά προσβλητικό;
Αντε κ αποφάσισε ο αθηναϊκός να ρθει κατά δω πάνω (ανάθεμα κ αν ξέρει που βρισκόμαστε δλδ). Εχουμε κανένα ξενοδοχείο της προκοπής να τον βάλουμε;;; Που σχεδόν ότι υπάρχει στην περιοχή είναι για ΚΛΑΜΑΤΑ.