kozan.gr: Ο δήμαρχος Κοζάνης για τις τρέχουσες εξελίξεις με την πώληση των λιγνιτικών Μονάδων της ΔΕΗ (Βίντεο)

16 Νοεμβρίου 2017
22:37

Το δικό του σχόλιο για τις τρέχουσες εξελίξεις με την πώληση των λιγνιτικών Μονάδων της ΔΕΗ, έκανε ο Δήμαρχος Κοζάνης Λευτέρης Ιωαννίδης μιλώντας ακόμη μια φορά για αρνητικές εξελίξεις που βρήκαν απροετοίμαστη την περιοχή. Παράλληλα ο ίδιος δεν παρέλειψε να σταθεί στις έντονες αντιδράσεις που θα «υψώσουν» για ακόμη μια φορά τοπική κοινωνία και οι φορείς. Χαρακτηριστικά ο κ. Ιωαννίδης σχολίασε: «για ακόμη μια φορά έχουμε αρνητικές εξελίξεις για την περιοχή και μένουμε απροετοίμαστοι. Είναι μια απόφαση που θα μας βρει απέναντι ενωμένους σαν τοπική κοινωνία και νομίζω ότι και με αυτή την αφορμή είναι μια ευκαιρία να δούμε ξανά το πλαίσιο των διεκδικήσεών μας», επανέλαβε.

Τίνα Παπαντωνίου για το kozan.gr

9 σχόλια

  • Επιτέλους έστω και αργά φίλε μου Λευτέρη κατάλαβες ότι είσαι δήμαρχος Κοζάνης και ξανά υποψήφιος και όχι υποψήφιος βουλευτής του νομού με τους οικολόγους πράσινους. Αρκεί βέβαια να το πιστεύεις και να το δούμε και με πράξεις αν χρειαστεί

  • Τελειωμένη ιστορία ηΔΕΗ όπως την ξέραμε. Η περιοχή να αναπτύξει αντανακλαστικά για την επόμενη μέρα κι όχι πάλι ξεκίνημα, νέοι αγώνες που δεν θ´ οδηγήσουν πουθενά

  • Υποτίθεται ότι ήσουν ο δήμαρχος που θα προετοίμαζε την περιοχή. Αλλά όταν φάσκεις και αντιφάσκεις και θεωρείς εχθρό τον λιγνίτη, ποιος θα σε εμπιστευτεί; Ήδη έπρεπε να είσαι μπροστά, τα γεγονότα σε ξεπέρασαν, τόσο εσένα, όσο και όλους τους άλλους. “Καληνύχτα” Κοζάνη…

  • Μαγικές λύσεις δεν υπάρχουν.Δεν μπορούμε όλοι να τα περιμένουμε όλα από δημάρχους και περιφερειάρχες. Πρέπει να υπάρξει κινητοποίηση των παραγωτγικών δυνάμεων, να δοθούν κίνητρα για επενδύσεις στην περιοχή γιατί μόνο αυτό μπορεί να δημιουργήσει θέσεις εργασίας. Ολα τ’αλλα θα έχουν συγκεκριμενη ημερομηνία λήξης.

  • Να υψωσετε …Εμείς θα κοιτάμε όπως μας κοιτάτε και σεις σαν ανέργους και μας αφήνετε εκτός λόγω εντοπιότητας ..

  • Εγινες Δημαρχος αν κ ησουν εντελως ασχετος με την αυτοδιοικηση, σε ευνοησαν οι συγκυριες και η αρνητικη ψηφος. Αντε να ρθει το 2019 να ησυχασουμε.

  • Και δηλαδή ποιος περιμενεις να προετοιμασει την περιοχή; ; 1) εγώ;
    2) ο φουφουτος;;
    3) ο μπερος;;;
    Αιντε ρε αιντε, θαρρεις μας δουλευεις!! Θαρρεις όμως λευτερακη.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι