Aνακοίνωση: ΔΕΥΑ Κοζάνης για τα προβλήματα στην τηλεθέρμανση: Σε τεχνικές βλάβες οφείλεται η μειωμένη παροχή θερμότητας – Σταδιακή βελτίωση από το βράδυ της Τρίτης (3/11), ομαλοποίηση έως την Τετάρτη (4/11)

3 Νοεμβρίου 2026
16:38

Η τηλεθέρμανση Κοζάνης όπως είναι γνωστό σε όλους από τη φετινή θερμαντική περίοδο 2026- 2027 δεν τροφοδοτείται πια απ’ τις Μονάδες του ΑΗΣ Αγίου Δημητρίου που έπαψαν να λειτουργούν από το Μάϊο του 2026, αλλά από δικές της αυτόνομες μονάδες παραγωγής θερμικής ενέργειας.

Αυτό, λοιπόν, το πρώτο διάστημα της νέας περιόδου προέκυψαν, δυστυχώς, διάφορα τεχνικά προβλήματα τα οποία το τεχνικό και διοικητικό προσωπικό της Δ.Ε.Υ.Α. Κοζάνης κάνει το καλύτερο που μπορεί, μέρα νύχτα, έτσι ώστε να λυθούν το συντομότερο δυνατόν.

Σε τέτοια τεχνικά προβλήματα οφείλεται και το γεγονός της μειωμένης παροχής θερμικής ενέργειας στο δίκτυο της τηλεθέρμανσης από χθες Δευτέρα, 2 Νοεμβρίου. Προβλήματα που σταδιακά λύνονται και αναμένεται η κατάσταση ν’ αρχίσει να εξομαλύνεται από σήμερα το βράδυ, Τρίτη 3 Νοεμβρίου, και να ομαλοποιηθεί αύριο, Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2026.

Καταλαβαίνουμε και κατανοούμε απόλυτα τα παράπονα και τις διαμαρτυρίες των καταναλωτών τηλεθέρμανσης, αλλά να είναι σίγουροι πως από την πλευρά της Δ.Ε.Υ.Α. Κοζάνης, της Διοίκησης και του συνόλου των εργαζομένων, γίνονται και θα συνεχίσουν να γίνονται όλα όσα χρειάζεται έτσι ώστε να λυθούν τα προβλήματα και να πραγματοποιείται απρόσκοπτα η τροφοδοσία του συστήματος με τις απαραίτητες ποσότητες θερμικής ενέργειας.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση σας.

Από τη Δ.Ε.Υ.Α. Κοζάνης

 

 

2 σχόλια

  • Πλέον εκτός από τον Ματιακη και τον Κοκκαλιαρη είστε και εσείς συνένοχοι της ΔΕΥΑΚ γιατί συνεχίζεται να λέτε ψέματα… Με 6 βυτία και χωρίς να δουλεύουν όλοι λεβέντες είναι ποτέ δυνατόν να αποκατασταθεί πλήρως όλο το δίκτυο ρε ποιόν κοροϊδεύουν… θέλω να ξέρετε ότι στην πόλη ζουν και άνθρωποι που γνωρίζουν…

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ταυτότητα Ιστοσελίδας:
Σαμαράς Αριστείδης – Ατομική Επιχείρηση
ΑΦΜ: 048114711  ΔΟΥ: Kοζάνης
Δ/νση Έδρας: Ιπποκράτους 1, Κοζάνη, ΤΚ:50100
Αριθμός ΓΕΜΗ: 011523836000
Email: [email protected]
Τηλ: 2461502102 & 6945651705
Ιδιοκτήτης, Νόμιμος εκπρόσωπος, Διευθυντής, Διαχειριστής και δικαιούχος του domain name kozan.gr: Σαμαράς Αριστείδης
Διευθύντρια σύνταξης: Μαρτινιανή Ώττα
Η ιστοσελίδα kozan.gr συμμορφώνεται με τη Σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της Επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 σχετικά με μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο.