kozan.gr: Σενάρια καταστροφολογίας και ψεύδους χαρακτήρισε ο κ. Καρυπίδης δημοσιεύματα που ανέφεραν πως η Δ. Μακεδονία δεν θα πάρει φυσικό αέριο (Φωτογραφίες & Βίντεο)

24 Νοεμβρίου 2017
20:03

Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας στο πλαίσιο της ενημέρωσης για τις αναπτυξιακές προοπτικές στην περιοχή, διοργάνωσε ενεργειακή ημερίδα με θέμα: «Προοπτικές ανάπτυξης στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας: Ο τομέας των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (ΑΠΕ) και του φυσικού αερίου». Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σήμερα Παρασκευή 24 Νοεμβρίου στην Κοζάνη, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Μακεδονίας, στο κτίριο της Π.Ε. Κοζάνης. O Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας, κ. Καρυπίδης τόσο σε δηλώσεις του, στα ΜΜΕ, όσο και στον χαιρετισμό του στην εκδήλωση φάνηκε ενοχλημένος από δημοσιεύματα που ήθελαν τη μη έλευση του φυσικού αερίου στην περιοχή μας, χαρακτηρίζοντας τα σενάρια «καταστροφολογίας». «Η Δυτική Μακεδονία όχι μόνο θα πάρει αέριο, αλλά δεν θα βάλει και ούτε ένα Ευρώ. Θα μπούνε κεντρικά από την Αθήνα. 12.5εκ. Ευρώ στη Δυτική Μακεδονία έξω από το δικό της ΠΕΠ», τόνισε ο κ. Καρυπίδης. Δείτε επίσης στο βίντεο που μιλά στους δημοσιογράφους τι είπε σε ό, τι αφορά την πώληση λιγνιτικών μονάδων.

Θανάσης Τέγος


6 σχόλια

  • Πολύ λιγος ο κοσμος Θόδωρε

    Οσο παεικαι λιγοστευει

    Υπάλληλοι της Περιφέρειας και αντιπεριφερειαρχες και περ.σύμβουλοι !!!

  • Καλώς να έρθει το αέριο, αλλά ρε Καρύμπα μέχρι τότε ποιος ζει και ποιος πεθαίνει κάνε επιτέλους τον δρόμο Κοζάνης -Σερβίων με δύο λωρίδες κυκλοφορίας να σε πω μπράβο διότι κάθε μέρα εμείς που κυκλοφορούμε σε αυτή την αούτομπαν κάνουμε τον σταυρός αν θα επιστρέψουμε ζωντανοί στα σπίτια μας.

  • ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΕΧΕΙΣ ΞΕΠΕΡΑΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΙΣΩΠΟ (ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΤΟ ΤΟ ΞΕΡΗΣ). ΜΗΝ ΤΑΖΕΙΣ ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΘΥΜΙΣΩ: ΔΩΡΕΑΝ ΡΕΥΜΑ,ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΕΗ,ΤΑ ΝΕΡΑ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ,ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΟΥΣΙ, ΕΔΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙΣ ΤΟ ΜΑΜΑΤΣΙΟ ΕΛΕΙΨΕΙΣ ΙΑΤΡΩΝ,ΝΟΣΗΛΕΥΤΩΝ,ΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΚΑΒ, ΝΟΜΙΖΗΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΚΟΜΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΣΤΟ ΦΛΑΣ.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.