kozan.gr: Χρήστος Ψαλίδας: «Η καρδιολογική κλινική του νοσοκομείου της Κοζάνης έπαθε έμφραγμα» (Φωτογραφίες & Βίντεο)

24 Νοεμβρίου 2017
21:04

«Η Καρδιολογική κλινική του νοσοκομείου της Κοζάνης, έπαθε έμφραγμα», τόνισε ο πρόεδρος της ΣΕΑ Συνταξιούχων, Χρήστος Ψαλίδας σήμερα Παρασκευή 24 Νοέμβριου από την πανσυνταξιουχική συγκέντρωση που διοργάνωσε η ΣΕΑ Συνταξιούχων στο εργατικό κέντρο. Μετά τις χθεσινές εξελίξεις στην εν λόγο κλινική ο κ. Ψαλίδας κάλεσε όλη την κοινωνία, καθώς και Δήμο και Περιφέρεια να παρέμβουν «εδώ και τώρα», ώστε η κλινική να λειτουργήσει χωρίς προβλήματα (Ελλείψεις γιατρών). Οι συνταξιούχοι επίσης ζητούν άμεση χρηματοδότηση του δημόσιου συστήματος υγείας από τον κρατικό προϋπολογισμό για κάλυψη όλων των αναγκών των δημόσιων δομών. Κατάργηση των εισφορών για την υγεία. Την δωρεάν παροχή όλων των ιατρικών και εξεταστικών επισκέψεων, της φαρμακευτικής και νοσοκομειακής αγωγής. Την επαναλειτουργία των νοσοκομείων που έκλεισαν, των μονάδων που καταργήθηκαν. Την άμεση πρόσληψη του αναγκαίου ιατρικού, παραϊατρικού και βοηθητικού προσωπικού. Τη χρηματοδότηση για την προμήθεια των απαραίτητων αναλώσιμων, φαρμάκων κ.α.

Θανάσης Τέγος

3 σχόλια

  • ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΨΑΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΙΟΥ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΙΖΩΝΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ, ΕΝΩ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΘΟΝΤΑΝ ΣΤΟ ΚΑΝΑΠΕ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΘΕΝΟΣ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ ΜΡΟΣΤΑ. ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΟΙ ΜΠΛΑΠΛΑ ΚΑΙ ΚΑΦΕ ΣΤΙΣ ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ. ΣΗΜΕΙΩΤΕΩΝ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΤΟ ΨΗΦΙΖΩ.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.