kozan.gr: Koζάνη: Παρουσιάστηκε το βιβλίο της Μιράντας Ξαφά με τίτλο: «Δημόσιο Χρέος» (Φωτογραφίες & Βίντεο)

25 Νοεμβρίου 2017
20:10

Εκδήλωση για την παρουσίαση του βιβλίου της Μιράντας Ξαφά, με τίτλο «Δημόσιο Χρέος», πραγματοποιήθηκε, το απόγευμα του Σαββάτου 25 Νοεμβρίου στην αίθουσα εκδηλώσεων του Λαογραφικού Μουσείου Κοζάνης. Για το βιβλίο μίλησαν οι: Παναγιώτης Γκλαβίνης (αναπληρωτής καθηγητής Διεθνούς Οικονομικού Δικαίου στη νομική σχολή του Α.Π.Θ.), Ιωάννης Ανδρουλάκης (δικηγόρος Θεσσαλονίκης και γενικός γραμματέας της Δράσης) και η Μιράντα Ξαφά (συγγραφέας του βιβλίου, Senior Scholar στο Centre for International Governance Innovation και μέλος της ΔΕ της Δράσης). Τη συζήτηση συντόνισε ο Παναγιώτης Πλιάτσιος (δημοσιογράφος). Την εκδήλωση διοργάνωσε ο όμιλος πολιτικού προβληματισμού «Φιλελεύθερη Κίνηση Πολιτών» σε συνεργασία με τον εκδοτικό οίκο «Παπαδόπουλος».

Θανάσης Τέγος

 

19 σχόλια

    • Ποιο σκληρή νεοφιλευθερη πολιτική από αυτήν της κυβέρνησης Συριζα Ελλάδα δεν έχει εφαρμοστεί ποτό στην Ελλάδα

  • Οκ. Κεχαγιας ειναι σε ολες τις εκδηλωσεις που γινονται στην πολη μας και μπραβο του.
    Ο κ. Πλακεντας που ειναι;

    • Ο Πλακεντας είναι εκεί που πρέπει να είναι, Μακρία από τέτοιες εκδηλώσεις. Ο Κεχαγιάς γιατί είναι; Συμφωνεί με όσα λέει η Ξαφά; Με απολύσεις, περικοπές σε συντάξεις;

  • Τι δουλεια εχει ο Πλακεντας στην εκδηλωση για την παρουσιαση βιβλιου ενος στελεχους της Δρασης;
    Μιας εκπροσωπου του ακραιου νεοφιλελευθερισμου..

    Σοβαροι να ημαστε..

    • Ενώ στις άλλες εκδηλωσεις πάει? Ό Πλακεντας έχει ωράριο δημοσίου υπαλλήλου 2:30 με 3:00 την κοπανάει για σπίτι.
      Δεν εκλέξαμε δημόσιο υπάλληλο….

  • Καλο ειναι να μιλαν για το τι ειπε η κ.Ξαφα οσοι ηταν εντος αιθουσας. Επισης ακραιος φιλελευθερισμος δεν υπαρχει. Οποτε τουμπεκι..

  • Τελικά η κ. Ξαφά , φιλελεύθερη νεοφιλελεύθερη μας ειπε για το χρέος οτι , η ΕΛΣΤΑΤ πρόσθεσε τα ΣΥΝΟΛΙΚΑ χρέη ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΙΣ και τις ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ του Δημοσίου για τις ΔΕΚΟ , στο χρέος του κράτους και στο Έλλειμα του 2009.
    ( ποτε μέχρι τότε (κακώς βεβαια ) δεν είχε προσμετρηθεί στο δημόσιο χρέος το χρέος των ΔΕΚΟ ). Ετσι απλά φίλοι ΠΑΣΟΚΟΙ ΚΑΙ «ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΙ»!

  • Φεραμε Ξαφα , Γκλαβινη κ Ανδρουλακη κ σεις ασχολειστε με Πλακεντα κ Κεχαγια.. Αντε καντε καμια βολτα να περασει η ωρα λεω γω κ αφηστε μας ησυχους.

  • Εξαιρετική ποιότητα εκδήλωσης.
    Ούτε κραυγές ούτε κλάψα.Και οι ερωτήσεις του κοινού,έδειξαν ώριμους ανθρώπους. Πλην βεβαίως μια προβοκατόρικης ενός κυρίου που ενσάρκωνε τόσα χρόνια τον κακό συνδικαλισμό.Και φυσικά τώρα έγινε τιμητής.
    Συγχαρητηρια στους διοργανωτές.

  • Για όποιον δεν κατάλαβε, απ’ τις φωτογραφίες είναι εμφανές πως τα λεγόμενα της Ξαφά γοητεύουν το εκσυγχρονιστικό κομμάτι του πασοκ, αυτούς που πήραν το κόμμα στο 45% και το πήγαν στο 5%.

  • Φιλε ανωνυμε, δεν κρατησαμε κανενα ουτε τον βαλαμε με το ζορι. Αν δε θες το κουβαδακι σου κ σ αλλη παραλια. Δε θα σε δεσουμε να εισαι εντος ουτε να μας παρακολουθεις. Κανε δικη σου κινηση για να σωσεις κ να σωθεις. Εξαλλου αφου ειδες, ακουσες κ δε σου αρεσε γιατι ασχολεισαι??

    • Δηλαδή τουλάχιστον δέκα συνταξιούχοι που βλέπω δεν αντέδρασαν στις απόψεις της ξαφα ότι παίρνουν μεγάλη σύνταξη που πρέπει να περικοπέι και αλλο

      • Εκτός από συντάξεις, είπε κ άλλα. Πολύ ενδιαφέροντα και ωραία. Αλλά που να πάει ο μικρός σου νους και να τα καταλάβεις?

  • Παραληρημα και μιζερια απο μικρονοους ανθρωπους.

    Ηρθε μια προσωπικοτητα διεθνους κυρους και εγνωσμενης ακαδημαικης αξιας, στην μικρη επαρχιακη μας πολη, πλαισιωμενη απο αξιολογους ανθρωπους να μιλησει και να συνδιαλλαγει.

    Απο ποτε η συμμετοχη στην παρακολουθηση μιας κουβεντας ειναι κατακριτεα? Απο ποτε απογορευονται οι συζητησεις και οι συναθροισεις?

    Ειναι θεμιτο καποιος να διαφωνει με μια αποψη, αλλα ειναι τριτοκοσμικα τα σχολια που διαβαζω.

    Προσεξτε το λιγο εσεις οι “δημοκρατες”, γιατι τα χετε πολυ μπερδεμενα στο κεφαλι σας.

    Κλεινω με την ρηση του Ρηγα Φεραιου ο οποιος σχεδον 300 χρονια πριν ειχε πει: “Καλα συλλογαται, οποιος ελευθερα συλλογαται”

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.