kozan.gr: Ανοιχτή εκδήλωση – συζήτηση για τη δίκη της «Χρυσής Αυγής» διοργανώθηκε στο σπίτι της ΑΡΣΙΣ Κοζάνης (Φωτογραφίες & Βίντεο)

25 Νοεμβρίου 2017
21:47

Στο Σπίτι της ΑΡΣΙΣ Κοζάνης πραγματοποιήθηκε, σήμερα Σάββατο 25 Νοεμβρίου η ανοιχτή εκδήλωση-συζήτηση: «Η δίκη της Χρυσής Αυγής». Ομιλητές της εκδήλωσης ήταν οι: Ελευθερία Τομπατζόγλου (δικηγόρος πολιτικής αγωγής κατά της Χ.Α.), Κωνσταντίνος Σαββόπουλος (Αντιεξουσιαστική Κίνηση Θεσσαλονίκης) και @ypopto_mousi (Omnia_TV). Στην αρχή της εκδήλωσης προβλήθηκε το ντοκιμαντέρ: «Χρυσή Αυγή: Προσωπική Υπόθεση» (σενάριο-σκηνοθεσία Angelique Kourounis) https://www.youtube.com/watch?v=m9pDXSD8jIA. Δείτε τι δήλωσαν οι τρεις ομιλητές στο Kozan.gr.

Θανάσης Τέγος



23 σχόλια

  • Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κάποιοι άνθρωποι ασχολούνται με τόση μανία και μίσος ενάντια σε ένα κόμμα το οποίο εκλέγεται δημοκρατικά από ένα ποσοστό του λαού. Επειδή αυτοί διαφωνούν (και καλά κάνουν) πρέπει να επιβάλλουν τις απόψεις τους. Δεν είμαι Χρυσαυγίτης απλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κάποιοι ασχολούνται θορυβωδώς και επιδεικτικά λες και δεν έχουν να ασχοληθούν με κάτι σημαντικότερο.

  • Τα ποσοστα της Χρυσής Αυγής εξακολουθούν να παραμένουν υψηλά όχι λόγω έλειψης ενημέρωσης από τα ΜΜΕ περί της δίκης. Η ενημέρωση είναι υπέρ επαρκής, και ο κόσμος γνωρίζει καλά το θέα. Αυτό που κρίνεται ανεπαρκές, είναι το μνημονιακό τόξο ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ-ΑΝΕΛ-ΔΗΜΟΚΡ.ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ. Έτσι μια σημαντική μερίδα ψηφοφόρων εξακολουθεί και στηρίζει την αντιμνημονιακή φωνή της Χρυσής Αυγής μέσα στη βουλή και διατηρεί τα ποσοστά της ως τρίτη πολιτική δύναμη στη χώρα.

  • Φατε και αλλά μνημόνια ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ. Εμείς οι αντιμνημονιακοί προτιμούμε να είμαστε Χρυσαυγίτες παρά ψευτοαριστεροι.

      • Οι παππούδες πολέμησαν τους ναζί και μετά τους αντάρτες και τώρα ήρθε η σειρά μας να παλέψουμε για μια ελεύθερη από τον ξένο ζυγό και αριστερές προκαταλήψεις Ελλάδα

  • Η χ.α. έχει ψηφιστεί απο πάνω απο μισό εκατομμύριο πολίτες ξανά και ξανά.Παρόλαυτά είναι αποκλεισμένη απ τα μμε κόντρα σε κάθε έννοια ισηγορίας, δεοντολογίας και νομιμότητας.Αντ αυτού τρώμε στη μάπα μκο και απίθανους τύπους με ψευδώνυμα (ύποπτο μούσι).Οι δε “αντεξουσιαστές” είναι αυτοί που προτοστατούν σε καταστροφές δημόσιας και ιδιωτικής περιουσίας,ξυλόδαρμούς πολιτών, δολοφονικές επιθέσεις με μολοτοφ και φωτοβολίδες και διαφεύγουν με κυβερνητική κάλυψη.

    • Τελικά οι «αντεξουσιαστές» κατάφεραν να έχουν την εξουσία στα χέρια τους , σε περιοχές στις οποίες έχουν τον απόλυτο έλεγχο απαγορεύετε να κυκλοφορείς κοντοκουρεμένος με ενδυμασία που να έχει ελληνική σημαία με μπλουζάκι με αρχαιοελληνικά γράμματα . Και εσείς αριστερουλιδες που χαίρεστε να ξέρεται ότι σε λίγο καιρό θα έρθει και η σειρά σας , η διψά τους για βία θα τους κάνει να δέρνουν άτομα με την δικαιολογία ότι έχουν πλυθεί πρόσφατα και δεν βρωμάνε άρα είναι καπιταλιστές

  • Τα εγκλήματα των αριστερών αντιεξουσιαστων ποιος θα τα δικάση??
    ξεχνάμε Μαρφιν,τα 2 παιδια στο ηρακλειο την δικηγορο με την φωτοβολιδα προχθες. για αυτο ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΨΕΥΤΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ, ΕΙΣΤΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΕ!!!!

    • Κάτι που δεν έπραξε η Νέα Δημοκρατία στη δολοφονία Τεμπονέρα! Κι όμως η Χρυσή Αυγή εξακολουθεί να είναι τρίτη πολιτική δύναμη με ποσοστά μεγαλύτερα του ΠΑΣΟΚ!

  • Μάλιστα…”παραπονιέται” η χρυσή αυγή ότι είναι πλήρως αποκλεισμένη από τα ΜΜΕ, “παραπονιούνται” και ορισμένοι ότι υπάρχει ελλειπής ενημέρωση από τα ΜΜΕ για την εξέλιξη της δίκης της χρυσής αυγής.Δηλαδή για να καταλάβω…η δίκη είναι σε εξέλιξη και η δικαιοσύνη έχει τον λόγο και φυσικά κανένας δεν μπορεί και δεν δικαιούται να παρέμβει στο έργο της, οπότε αυτοί οι άνθρωποι που διοργάνωσαν αυτή την εκδήλωση τί προτείνουν εν τέλει;Αν π.χ. η απόφαση δεν είναι σύμφωνη με το “κοινό περί δικαίου αίσθημα” τί θα πρέπει να γίνει;Να καταλυθεί η Δημοκρατία και να πάρουμε οι απλοί πολίτες τον νόμο στα χέρια μας; Ο νεαρός αντιεξουσιαστής που μίλησε στο τελευταίο βίντεο πιθανώς δεν θα ήταν αντίθετος σε μία τέτοια επιλογή…ας σοβαρευθούμε λίγο και ας αφήσουμε την δικαιοσύνη να κάνει την δουλειά της.Όσο για το “κοινό περί δικαίου αίσθημα” είδαμε ότι ο σημερινός υπουργός δικαιοσύνης το χρησιμοποιεί επιλεκτικά και όπως τον συμφέρει.Το επικαλείται όταν οι αποφάσεις της δικαιοσύνης δεν του αρέσουν (αποφυλάκιση Ηριάνας), το ξεχνά όταν οι αποφάσεις της δικαιοσύνης του αρέσουν (άδεια Κουφοντίνα).

    • σε τι ειναι αποκλεισμενη η χα; πλακα κανετε; σε ποιος εδωσαν συνεντευξεις ο μιχαλολιακος και ο κασιδιαρης;
      και ποιο μισο εκατομμυριο; 340.000 ψηφους πηρε την τελευταια φορα

      υγ τι δουλεια εκανε ο φυρερισκος μεχρι να βγει βουλευτης; πως ζουσε; τι επαγγελμα εχει; πως απεκυησε τα ακινητα ο μπαμπας ζαρουλιας;
      ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ 14, 88 ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΣΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΤΟΥΣ;

      ΚΑΙ ΑΝΩΝΥΜΕ 20.24 να ξεκαθαριστει κατι: οι αποφασεις κρινονται και η δικαιοσυνη πρεπει να ειναι σε ταυτιση με το κοινο περι δικαιου αισθημα. επισης ο αντιεξουσιαστης δεν θελει “να παρουμε το νομο στα χερια μας”. θελει να συναποφασιζουμε εμεις και να μην αναθετουμε σε αλλους την διαχειριση της ζωης μας.

      υγ2 οσον αφορα τους χρυσαυγοτες: οποιος θελει να τον κυβερνα φασιστας, ας παρει εναν φασιστα σπιτι του να του δινει διαταγες

  • Σε μια δημοκρατική χώρα,δεν εχουν θεση ουτε οι φασιστες της ΧΑ ουτε οι φασιστες…αντιεξουσιαστες!!! Τιποτα δεν τους χωριζει….

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.