kozan.gr: Φωτογραφίες & βίντεο από την παρουσίαση του ψηφοδελτίου & της προγραμματικής πρότασης του συνδυασμού ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ με επικεφαλής τον Γιάννη Μητλιάγκα – To “καρφί” του για παλαιού τύπου – lifestyle χαρακτήρα και περιεχομένου κινήσεις, όπως κι ευκαιριακές – ασύντακτες μικρο-καταγγελίες, που προσπαθούν να δημιουργήσουν ένα πλαίσιο, για να υφαρπάξουν ψήφους

26 Νοεμβρίου 2017
12:28

Πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής 26/11, λίγο μετά τις 11:30, στο ισόγειο του Ξενοδοχείου «Αλιάκμων» στην Κοζάνη, η ανοιχτή συγκέντρωση του Συνδυασμού «ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ»,  με την παρουσίαση του ψηφοδελτίου και της προγραμματικής πρότασης, ενόψει των εκλογών στο ΕΒΕ Κοζάνης. 55 υποψήφιοι, εκ των οποίων το 82% είναι πρώτη φορά υποψήφιοι και το 20% γυναίκες αποτελούν τη σύνθεση του ψηφοδελτίου. Eντύπωσε προκάλεσε η αναφορά του επικεφαλής Γ. Μητλιάγκα, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, για παλαιού τύπου – lifestyle χαρακτήρα και περιεχομένου κινήσεις, που στερούνται πραγματικού περιεχομένου, όπως κι ευκαιριακές – ασύντακτες μικρο-καταγγελίες, που προσπαθούν να δημιουργήσουν ένα πλαίσιο, για να υφαρπάξουν ψήφους. Δείτε φωτογραφίες και βίντεο:

 

16 σχόλια

  • Εχετε σκοπό ν´ασχοληθείτε με τις επιχειρήσεις και τα προβλήματά τους; Ενα χρόνο με τις εκλογές ασχολειστε!!

  • Βέβαια, παλαιοκομματική αντίληψη δεν είναι τα 50.000€ μικροδάνεια που υπόσχεται ο Μητλιάγκας και ο Κυριακίδης μέσω του ΤΑΔΥΜ για να υφαρπάξουν την ψήφο των επιχειρηματιών. Παλαιοκομματική αντίληψη δεν είναι τα 104.000€ από το πρόγραμμα GABE τα οποία νόμιμα αλλά καθόλου ηθικά μοιράστηκαν σε υποψήφιους του Μητλιάγκα. Ούτε τα 94.000€ από το Clube. Δεν είναι παλαιοκομματικό ούτε ανήθικο που ο Περιφερειάρχης Δ.Μ. έδωσε εντολή να στηριχθεί ο Μητλιάγκας. Δεν είναι ανήθικο, ούτε παλαιοκομματικό που ο Αμανατίδης και όλη σχεδόν η ΑΝΚΟ στηρίζει τον Μητλιάγκα. Παλαιοκομματική συμπεριφορά είναι να πηγαίνεις στη Σιάτιστα και να ενημερώνεις τους επιχειρηματίες για τις δυνατότητες του Επιμελητηρίου. Το ίδιο και στα Σέρβια. Παλαιοκομματική συμπεριφορά είναι να βρίσκεσαι στο Τρανόβαλτο για να στηρίξεις το συμπόσιο για το μάρμαρο. Παλαιοκομματική συμπεριφορά είνα να πηγαίνεις πόρτα – πόρτα σε κάθε επιχείρηση και κατάστημα για να τους ενημερώσεις για τα οφέλη που μπορούν να έχουν από το Επιμελητήριο. Απλώς όλα αυτά είναι κουραστικά και δεν αφήνουν κουκιά. Αφού υπάρχει καλύτερος τρόπος για τα κουκιά ποιος νοιάζεται για το Επιμελητήριο;

  • Ξεκάθαρο μήνυμα νίκης !!! Γιάννη προχωρα, ασε τους παλαιοολιθικους στο χρονοντούλαπο. Ποιότητα, σοβαρότητα, φρεσκάδα και πάλι μπραβο σε όλο το συνδυασμό, είμαστε μαζί σας !!!

  • Παλαιοκομματικό είναι που παίρνεις δαχτυλίδια από τον Κυριακίδη και κάνεις δήθεν υπερκομματικό ψηφοδέλτιο.
    Δε θα εκλεγείτε όμως γιατί, ο κόσμος έχει καταλάβει κ θα στείλει τους Συριζανελ εκέι που πρέπει. Τελειώνετε είναι θέμα χρόνου. Ολοι σας!!! Κρίμα που σας στηρίζουν νέοι και ανήκουν σε άλλο χώρο, πολύ κρίμα.

  • Ο Περιφερειάρχης ΣΥΡΙΖΑ, στηρίζει τον Μητλιάγκα. Ο Δημητριάδης ΣΥΡΙΖΑ, στηρίζει τον Μητλιάγκα. Ο Μουμουλίδης ΣΥΡΙΖΑ, στηρίζει τον Μητλιάγκα. Ο Κυριακίδης, ΠΑΣΟΚ ήταν, αυτομόλησε στον ΣΥΡΙΖΑ, στηρίζει τον Μητλιάγκα. Ο συνδυασμός του Μητλιάγκα ανεξάρτητος!! και οι επιχειρηματίες ξέρουν καλά ποιος τους σκοτώνει κάθε μέρα. Στο χέρι τους είναι τα πάντα. Ας αποφασίσουν ότι θέλουν τον ΣΥΡΙΖΑ.

    • Παπαδοπουλος,κεχαγιας,κοσματοπουλος,σβωλης γκατζοφλιας, τσανακτσιδης,Καρακασης !!!!!! κτλ κτλ .
      ο βαβλιαρας που καποτε ειχε υποψηφιο τον Σαββα ,τωρα γιατι στηριζουν Σαρρη???
      και μιλατε εσεις για κομματικα παιχνιδια …..Ο Κυριακιδης σας πειραξε….
      ειμαι ΝΔ κοκαλο αλλα η ψηφος στον Μοσχο γιατι δεν γουσταρω πονηριες…

  • Στηρίζω τον Ανεξάρτητο Συνδιασμό του Νίκου Σαρρή κατ’ εντολή της ΝΟΔΕ Κοζάνης και των πολιτευτών της Νέας Δημοκρατίας

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.