kozan.gr: O υποψήφιος Πρόεδρος για το ΕΒΕ Κοζάνης, Ν. Σαρρής, εξήγησε, κατά την άποψή του, γιατί δεν πρέπει κάποιος να ψηφίσει τους συνδυασμούς του Γ. Μητλιάγκα και του Β. Μόσχου – Τι είπε για τον Κώστα Κυριακίδη κι αν στηρίζει κάποιον συνδυασμό (Βίντεο)

28 Νοεμβρίου 2017
00:36

Μιλώντας, το βράδυ της Δευτέρας, στην εκπομπή «Επί Παντός» του Top Channel, ο υποψήφιος Πρόεδρος για το ΕΒΕ Κοζάνης, Ν. Σαρρής, εξήγησε, κατά την άποψή του, γιατί δεν πρέπει κάποιος να ψηφίσει τους συνδυασμούς του Γ. Μητλιάγκα και του Β. Μόσχου, αλλά και για το αν στηρίζει κάποιον συνδυασμό ο Κώστας Κυριακίδης. Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

14 σχόλια

  • Σαρρη εισαι καλος να τα λες στον Βαβλιαρα και τον Καρακαση τα φιλαρακια σου, που σε στηριζουν.
    ααα ξεχασα και τον Κεαγια που θελει μετα να τον κανεις δημαρχο..
    οσο για τον παντελιδη μη ξεχασεις να τον κανεις βουλευτηηηηηη,
    .θελετε και επιμελητηριο.

    • Ενω ο Κυριακίδης δεν θέλει Δήμο Κοζάνης. Ούτε ο Μητλιάγκας θέλει Περιφερειακός σύμβουλος και μετά Αντιπεριφερειάρχης. Τουλάχιστον ο Σαρρής δεν θα πουλήσει το θεσμό για κάτι άλλο.

      • Για κοιτά ρε ποιος μιλάειγια τον Κυριακιδη..
        Έλεος ρε Σαρρη μας έχεις κουράσει με την ειρωνία σου και την έπαρση σου.
        Έχεις το θράσος να μιλάς για τον Πρόεδρο..
        Προεδρος θα γίνεις αν γίνεις ,όχι πρωθυπουργός,
        ΧΑΛΑΡΩΣΕ φιλαρακι

  • Ο Σαρρης ειναι ενας ανθρωπος αυτοδημιουργητος και οσα ειπε ειναι αληθεια.Εχει πολλα να δωσει στο Επιμελητηριο και θα ειναι τιμη να καθεται στην καρεκλα αυτη ανθρωπος σαν αυτον.

  • Ο ΣΑΡΡΗΣ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΞΙΟΣ ΒΙΟΠΑΛΑΙΣΤΗΣ,ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΥΜΠΑΘΗΣ ,ΙΚΑΝΟΣ,ΚΑΤΑΡΤΙΣΜΕΝΟΣ.ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΗΡΕΜΗ ΔΥΝΑΜΗ.ΤΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι