kozan.gr: Δημοτικό Συμβούλιο Εορδαίας: Ξέσπασαν Σ. Μπίγγας και Σ. Σιδηρόπουλος σχετικά με τις εξελίξεις με την ΔΕΗ: “Μας έλεγαν Γερμανοτσολιάδες, τότε για τη Μικρή ΔΕΗ, τώρα δε μιλά κανείς – Η ΔΕΗ οδηγείται με μαθηματική ακρίβεια σε χρεοκοπία” (Bίντεο)

28 Νοεμβρίου 2017
08:33

 Ακούγοντας την τοποθέτηση του δημοτικού συμβούλου της ελάσσονος αντιπολίτευσης & Διευθυντή Λειτουργικής Υποστήριξης του ΛΚΔΜ, Δημήτρη Ζαραφίδη, ο δημοτικός σύμβουλος της μείζονος αντιπολίτευσης, Στέφανος Μπίγγας, εξέφρασε την απαισιοδοξία του για τις εξελίξεις με την ΔΕΗ, λέγοντας, ότι δεν υπάρχει κανένας αγώνας και δε μιλά κανένας, τη στιγμή που πουλιέται η ΔΕΗ, ενώ κατά το παρελθόν, στα γεγονότα με τη Μικρή ΔΕΗ, υπήρχε εντελώς διαφορετικό κλίμα, με χαρακτηρισμούς για γερμανοτσολιάδες και διάφορα άλλα. Από την πλευρά του, ο έτερος του συνδυασμού, Σοφοκλής Σιδηρόπουλος, ανέφερε ότι η ΔΕΗ οδηγείται, με μαθηματική ακρίβεια, σε χρεοκοπία, ενώ έκάνε λόγο για ένα συνδικαλιστικό κίνημα παγιδευμένο, που δε μπορεί να αντιδράσει, έχοντας 59 υπόδικους (βλ. υπόθεση ΓΕΝΟΠ για τις παράνομες επιχορηγήσεις).  Δείτε ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα, από το βίντεο που μας έστειλε ο Γ. Κατσανίκος:

Στο παρακάτω βίντεο (διάρκειας 33′), δείτε  όλη τη χθεσινή συζήτηση, στο δημοτικό συμβούλιο Εορδαίας, για τις εξελίξεις με την ΔΕΗ, με τις επιπλέον τοποθετήσεις του δημάρχου Εορδαίας Σ. Ζαμανίδη, του Δημήτρη Ζαραφίδη, της Αντωνίας Χόλμπας.

Ένα σχόλιο

  • Τελικά ο Ζαραφίδης τι είναι; Διευθυντής της ΔΕΗ και προστατεύει την επιχείρηση όπου εργάζεται ή δημοτικός σύμβουλος που προσπαθεί να πιέσει τη ΔΕΗ να πληρώσει τα οφειλόμενα προς την περιοχή και τον Δήμο; Μάλλον τα έχει μπλέξει στο μυαλό του. Αυτά τα δύο ΔΕΝ συνδυάζονται! Άμε στο καλό σου λοιπόν.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.