kozan.gr: Γ. Αδαμίδης: “Εγώ θα υιοθέτησω το σύνθημα “Θα γίνει της Μεγαλόπολης”, αλλά, επιπλέον, θα ζητήσω, από τους Περιφερειάρχες (Καρυπίδη – Τατούλη), να συντάξουν επιστολή, στην οποία θα αναφέρεται ότι δεν είναι αποδεκτός, σε αυτές τις περιοχές, κανένας ιδιώτης (Βίντεο)

28 Νοεμβρίου 2017
12:33

Το πώς θα πρέπει να αντιδράσει η ΓΕΝΟΠ και τα πρωτοβάθμια συνδικαλιστικά σωματεία της ΔΕΗ σε σχέση με τις εξελίξεις στα ζητήματα ενέργειας, το market test και την επερχόμενη πώληση λιγνιτικών μονάδων, ανέλυσε κατά τη σημερινή (28/11) συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΓΕΝΟΠ, ο Πρόεδρος Γιώργος Αδαμίδης. Ο κ. Αδαμίδης, αφού επανέλαβε γι’ ακόμη μια φορά πως καμία απόφαση ευρωπαϊκού δικαστηρίου δε ζητά – αναφέρει την πώληση μονάδων, όπως επικαλούνται στην κυβέρνηση, ανέφερε ότι θα  υιοθετήσει το σύνθημα “Θα γίνει της Μεγαλόπολης”, αλλά, επιπλέον, θα ζητήσει, από τους Περιφερειάρχες (Καρυπίδη – Τατούλη), να συντάξουν επιστολή, στην οποία θα αναφέρεται ότι δεν είναι αποδεκτός, σε αυτές τις περιοχές, κανένας ιδιώτης. Επίσης, χρονικά, όταν θα έρθει η όποια απόφαση για έγκριση στο Δ.Σ. της ΔΕΗ, επισήμανε, χαρακτηριστικά, πως: “Τότε, υπάρχει η δυνατότητα και της μπούκας και των καταλήψεων. Για να δούμε, τότε, ποιό Δ.Σ. θα συνεδριάσει και πού για να πάρει αυτή την απόφαση;”.

kozan.gr

6 σχόλια

  • Αφήστε τον λαϊκισμό κατά μέρος
    Λύστε το θέμα με την εισαγγελική έκθεση που εμπλέκει σχεδόν όλη την ΓΕΝΟΠ και όχι μόνο
    Δεν ήταν τυχέα η δημοσιοποιήσει της
    Δεν θα απολογούμαστε ως εργαζόμενοι και θα πληρώνουμε τον κάθε Ρίζο
    Η κυβέρνηση κρίνεται από το τι έλεγε και τι πράττει την απάντηση γρήγορα θα την πάρετε

  • Για τη διακοπή των συνεδριάσεων του Δ.σ θα είναι απαραίτητος και ο Γιώργος,ο Παπακωνσταντίνου.Εχεις συνεννοηθεί μαζί του;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι