Μίμης Δημητριάδης: «Αποφάσεις ένταξης στο ΠΕΠ δύο προνοιακών δομών»

28 Νοεμβρίου 2017
14:49

Καλά νέα φέρνει η υπογραφή της απόφασης ένταξης δύο σημαντικών προνοιακών δομών στο ΠΕΠ Δυτικής Μακεδονίας. Συγκεκριμένα, το κέντρο διημέρευσης- ημερήσιας φροντίδας ΑμεΑ Εορδαίας και η μονάδα φροντίδας ηλικιωμένων Κοζάνης.
Είναι μία σημαντική πράξη για το αναπηρικό κίνημα της περιοχής μας και των προνοιακών μας δομών. Ειδικά το κέντρο διημέρευσης και ημερήσιας φροντίδας ΑμεΑ είναι η λυτρωτική ολοκλήρωση ενός μακρύ δρόμου προσδοκιών, ελπίδας και αυταπάρνησης του αναπηρικού κινήματος αλλά και της κοινωνικής αλληλεγγύης.

Δεκαπέντε χρόνια μετά την εναγώνια διατύπωση του αιτήματος έφτασε επιτέλους η στιγμή της δικαίωσης. Σε αυτό συνέβαλλε τα μέγιστα η Περιφερειακή αυτοδιοίκηση δια του Περιφερειάρχη, η Διαχειριστική Αρχή αυτής και ο διαχρονικός αγώνας του κόσμου της αναπηρίας, στον οποίο ανήκω και ο ίδιος ως γονέας.

Η δημιουργία ενός σύγχρονου κέντρου διημέρευσης και ημερήσιας φροντίδας ΑμεΑ στην περιοχή του νοσοκομείου συμβάλλει στη συγκρότηση ενός ισχυρού συμπλέγματος εκπαίδευσης και παροχών υγείας στην περιοχή.

Η συγκεκριμένη δομή μαζί με το νοσοκομείο και το ΤΕΙ νοσηλευτικής Πτολεμαΐδας θεμελιώνει έναν αναπτυξιακό πόλο δημόσιας υγείας, πρόνοιας και εκπαίδευσης στην περιοχή.

3 σχόλια

  • Μπράβο σε σας και στον κύριο Καρυπίδη !! Αυτό είναι πραγματικά ένα μεγάλο στοίχημα που το κερδίσατε με την αξία σας και την επιμονή σας!
    Το σύγχρονο κέντρο διημέρευσης και ημερησίας φροντίδας ΑμεΑ στην Πτολεμαΐδα είναι πραγματικά ένα μεγάλο έργο !

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.