kozan.gr: “Με πόνο στην ψυχή, με πόνο στην καρδιά ψηφίζει το ξεπούλημα αυτή η αριστερά”, φώναζαν οι συνδικαλιστές της ΔΕΗ κατά τη διάρκεια της σημερινής κινητοποίησης στο ΥΠΕΝ (Βίντεο)

28 Νοεμβρίου 2017
15:54

“Με πόνο στην ψυχή, με πόνο στην καρδιά ψηφίζει το ξεπούλημα αυτή η αριστερά”, φώναζαν οι συνδικαλιστές της ΔΕΗ κατά τη διάρκεια της σημερινής κινητοποίησης στο ΥΠΕΝ.

*** Δείτε εδώ περισσότερες φωτογραφίες από την κινητοποίηση

8 σχόλια

  • Το ξεπούλημα του λιγνίτη και της, ΔΕΗ έγινε τώρα αποεπένδυση….Και όλοι αυτοί που διαρρήγνυαν τα ιμάτιά τους τραμπούκιζαν, βρίζανε κλπ
    Εργατοπατέρες, ουρανοκατέβατοι διορισμένοι βολευτές, τώρα ποιούν την νήσσαν….και ξαφνικά χαθήκαν?Αλήθεια οι Αγανακτισμένοι-βολεμένοι και της περιοχής μας που είναι?
    Να τους χαιρόμαστε!!Άξιοι εκπρόσωποι μιας παρηκμασμένης κοινωνίας, που μας κοροιδεύουν και μας φτύνουν κατάματα για άλλη μια φορά, εδώ και 40 χρόνια όλοι τους ανεξαρτήτος χρώματος και κόμματος…
    Κρίμα

  • Διαμαρτυρίες εκ των υστέρων και για το θεαθηναι δεν πείθουν κανένα…. αυτές οι κινήσεις έπρεπε να γίνουν πριν αρχίσει το ξεπούλημα τότε που λέγατε μαντινάδες στον Σταθάκη και Αδαμίδης Καρυπίδης τον υποδέχονταν στην Περιφέρεια περιχαρείς και του κάνανε και το τραπέζι … τώρα βουλώστε το γιατι μας εκνευρίζετε

  • Για να διεκδικήσουν το γαλατάκι πριν κάποια χρόνια κατέβαζαν διακόπτες. Τώρα είναι όλα κουρασμένα παλικαριά . ΝΤΡΟΠΗ.

  • Οι περισσότεροι κάτοικοι της Δυτικής Μακεδονίας είναι υπέρ της πώλησης της ΔΕΗ.
    Ως εδώ τα προνόμια των δεητζήδων, με τις βίλες στη Χαλκιδική με το εφάπαξ στα 50 έτη.

    • ΑΝ ΚΑΝΟΥΝ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΚΡΑΤΙΚΗ ΔΕΗ ΘΑ ΓΕΛΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ,ΟΥΤΕ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ,ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΠΟΣΟ …ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙ ΣΚΑΣΜΟ ΛΕΦΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ !

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.