Δήμος Κοζάνης: Με τους ΟΝΙRAMA η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου, την Τρίτη 5 Δεκεμβρίου, στην Κεντρική πλατεία Κοζάνης

29 Νοεμβρίου 2017
10:20

Με τους ΟΝΙRAMA η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου, την Τρίτη 5 Δεκεμβρίου, στην Κεντρική πλατεία Κοζάνης, ώρα 20.00.

13 σχόλια

  • ΠΟΣΟ ΘΑ ΚΟΣΤΙΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ? ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΠΕΡΙΣΕΥΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΤΕΛΩΝ 5% ?

  • Ενώ θα τελείται ο Εσπερινός της παραμονής του πολιούχου Αγίου Νικολάου, ο Δήμαρχος θα ξεγλεντάει τον πενόμενο λαό της περιοχής με μουσική πληρωμένη απο τις πρόσφατες δημοτικές αυξήσεις.
    Δε βγαίνουν έτσι οι άρχοντες, χρειάζεται ήθος και σεβασμός στην ιστορία της πόλης.

    • ίσα ίσα…με το που θα τελειώσει ο εσπερινός θα μείνει ο κόσμος στην πλατεία της Κοζάνης και θα δουλέψουν και τα γύρω μαγαζιά…Και τσάμπα διασκέδαση και μεροκάματο…

  • Πολύ μιζέρια ρε τσακάλια…..Δωρεάν εκδήλωση και ΧΑΜΌΓΕΛΑ προσφέρει όλο αυτό….κατευθείαν να ρίξετε τα βέλη σας….το ότι η προηγούμενη αρχή καταχρεωσε το Δήμο σε ΔΕΗ κτλ; ΟΎΤΕ ΛΌΓΟΣ…Μια ζωή λαικιστες(δήθεν) και άσχετοι βέβαια…Ότι και να σας κάνουν θα Ναι λάθος….τσάμπα ασχολείται ο άνθρωπος μαζί σας…λυπάμαι….είστε άξιοι της μοίρας σας….

  • Είναι λάθος Δηλαδή μια βόλτα εντελώς δωρεάν με την οικογένειά Σου στην πλατεία
    της Κοζάνης χρονιαρες μερες; Αυτό είναι που μας πειραζει;Όλα Τ αλλά τα λυσαμε;Μη σηκωθεί κάποιος όρθιος…κατευθείαν τάκλιν…

  • Τετοια μιζερια μονο στην Κοζανη!!! ο δημος κανει μια προσπαθεια που ξεκινησε ηδη απο περυσι να αναβαθμισει την εορταστικη περιοδο των Χριστουγεννων και να δωσει λιγη χαρα στους πολιτες του και το μονο που λαμβανει ειναι αρνητικα σχολια!! Για παρομοιες εκδηλωσεις τρεχουμε σε αλλες πολεις και εκθειαζουμε τον ταδε δημο το ποσο καλα οργανωσε και μπραβο που προσφερει θεαμα δωρεαν στους πολιτες του κτλ κτλ ενω εδω λαικιζουμε και μας νοιαζει ποσο θα κοστισει!!!Οσο κοστισει 2-3-5000 ευρω? δεν αξιζει ενα τετοιο ποσο για να δωσει λιγη χαρα στον κοσμο,να διαφημιστει η πολη και παραλληλα να δουλεψουν και τα μαγαζια της πολης απο τον κοσμο που θα βρισκεται στην πλατεια? Σε οποιον δεν αρεσει ας κατσει σπιτι να κοιταει το ταβανι και να το παιζει εξυπνος πισω απο το πληκτρολογιο…Καλες γιορτες να εχουμε!!

  • Το συγκρότημα θα ναι και στην αντίστοιχη τελετή στη Θεσσαλονίκη. Για να δούμε πόσοι από τους Κοζανίτες θα φωτογραφηθούν εκεί κάνοντας παράλληλα κριτική για την πρωτοβουλία του Δήμου εδώ..

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι