Το πρόγραμμα της επίσκεψης του Ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Παπαδημούλη στην Κοζάνη, την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου

29 Νοεμβρίου 2017
20:01

ΚΥΡΙΑΚΗ 3/12/2017:
10:30: Επίσκεψη στο Δημαρχείο Κοζάνης – Συνάντηση με τον Δήμαρχο Κοζάνης Λ. Ιωαννίδη

11:15: Επίσκεψη στο κτίριο της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας – Συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Θ. Καρυπίδη

12:00: Συνέντευξη τύπου στον χώρο εκδηλώσεων του ξενοδοχείου ΄΄ΕΛΕΝΑ΄΄

18:30: Κεντρική εκδήλωση της ΟΜ & ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Κοζάνης στην αίθουσα συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτ. Μακεδονίας με θέμα:
΄΄Tο σχέδιο μας για τη μεταμνημονιακή Ελλάδα και την επόμενη μέρα σε μια Ευρώπη που αλλάζει΄΄

6 σχόλια

  • Αν Ο κ παπαδημουλης που δηλωςε οτι εχει νόμιμα τα λεφτά του σε ευρωπαϊκές τράπεζες ,και ολα τα πολιτικά και οικονομικά στελέχη της χώρας φέρουν τα χρήματα στην Ελλάδα δε χρειάζεται να εκλιπαρούμε τους ξένους να επενδύσουν στη χωρα μας.!

  • Καλα κάνουμε και δικαιολογημένα καταγγέλουμε τη Μαρεβα του Μητσοτάκη κ α για τους φορολογικούς παραδείσους , ας προκληθεί όμως συζήτηση στη βουλη για να φέρουν ολοι τα χρήματα τους στην Ελλάδα για να δείξουν τον πατριωτισμό τους.!

  • για ποια μεταμνημονιακή Ελλάδα,θα μιλήσει ο ευρωβουλευτής;μας φορτώσατε 3 προβλήματα(λαθρομεταναστευτικό,κατάργηση συνθήκης λωζάνης,και κλείσιμο τραπεζών)που θα τα πληρώνουμε για τα επόμενα 500 χρόνια,μακάρι να ήταν μόνο η μαρέβα που έβγαλε τα λεφτά της στα κέιμαν,και την πληρώνουν άλλοι.

  • Δεν ντρέπεστε να πάτε να τον ακούσετε ρε παιδιά;Πώς δέχεστε να υποτιμά ο κάθε πολιτικάντης τη νοημοσύνη σας; Πώς δέχεστε να σας αραδιάζει ένα σωρό ψέματα εις γνώσης σας; Πόσο πιό κάτω δηλαδή να ξεπέσετε;Για ένα ρουσφετάκι; Άν πραγματοποιηθεί κι αυτό. Αξιοπρέπεια δεν έχετε; ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.