ΟΑΠΝ Δήμου Κοζάνης: «Δημιουργία Μητρώου Ορχηστρών Χάλκινων Πνευστών»

7 Δεκεμβρίου 2017
14:50
Κανένα σχόλιο

Ο Οργανισμός Αθλητισμού – Πολιτισμού και Νεολαίας Δήμου Κοζάνης, υπεύθυνος για τη διοργάνωση των εκδηλώσεων της Κοζανίτικης Αποκριάς, γνωστή για το μοναδικό παραδοσιακό της ηχόχρωμα, προτίθεται να καταρτίσει ένα μητρώο ορχηστρών χάλκινων πνευστών. Στο μητρώο μπορούν να εγγραφούν ορχήστρες από όλη την Δυτική και Κεντρική Μακεδονία ώστε να αξιοποιηθούν από τον ΟΑΠΝ κατά τη διάρκεια των δωδεκαήμερων εκδηλώσεων της Αποκριάς.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμπληρώσουν την παρακάτω φόρμα και να την αποστείλουν στον ΟΑΠΝ, ηλεκτρονικά στο email oapnkozanis@gmail.com ή με fax στο 2461029163. Για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 2461029843 (Ιωάννα Βόμβα και Νίκη Λιάκου).

Επωνυμία Ορχήστρας

Περιοχή

Αριθμός μελών

Μουσικά Όργανα

Ρεπερτόριο που μπορεί

να καλυφθεί

Υπεύθυνος Ορχήστρας

Τηλέφωνο Επικοινωνίας

Email

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.