kozan.gr: Δήμος Εορδαίας: Έλαβε απόφαση για αίτηση ασφαλιστικών μέτρων κατά της εταιρείας ΤΑP (Trans Adriatic Pipeline)

9 Δεκεμβρίου 2017
08:44
Κανένα σχόλιο

Δεν έμεινε  στα λόγια ο δήμαρχος Εορδαίας, ο οποίος στα μέσα Νοεμβρίου, σε συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, απαντώντας σε ερώτηση συμβούλου της αντιπολίτευσης, είχε προαναγγείλει την πρόθεσή του, ο δήμος, να προχωρήσει στη διαδικασία διεκδίκησης νόμιμων αποζημιώσεων για τα δημοτικά ακίνητα από τα οποία διέρχεται ο περίφημος αγωγός TAP. Όπως αποκαλύπτει το kozan.gr, στην πρόσφατη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Εορδαίας,  ο δήμαρχος ανέφερε ότι η εταιρεία µε επωνυµία TAP (Trans Adriatic Pipeline), δεν έχει καταβάλει έως σήµερα τις νόµιµες αποζηµιώσεις για την σύσταση δουλείας στα ακίνητα ιδιοκτησίας του ∆ήµου Εορδαίας ενώ προχώρησε σε κατάληψη αυτών και έναρξη εργασιών τοποθέτησης τµηµάτων του αγωγού που διέρχεται από τα εν λόγω ακίνητα. Επισήμανε την ανάγκη άσκησης αίτησης ασφαλιστικών µέτρων µε αίτηµα την προσωρινή διακοπή των εργασιών της εντός των δηµοτικών ακινήτων έως ότου να κριθεί δικαστικά αν υποχρεούται να καταβάλει αποζηµίωση για την σύσταση δουλείας.

Η Οικονοµική Επιτροπή ψήφισε ομόφωνα την εισήγηση του δημάρχου  να εξουσιοδοτήσει τον Νοµικό Σύµβουλο του ∆ήµου Εορδαίας κ. Λιάκο Ευθύµιο, προκειµένου να ασκήσει την αίτηση των εν λόγω ασφαλιστικών µέτρων.

kozan.gr

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.