kozan.gr: Εκδήλωση για τον αυτισμό διοργάνωσε, το απόγευμα της Κυριακής, ο Ποντιακός Σύλλογος Πτολεμαΐδας (Φωτογραφίες & Βίντεο)

10 Δεκεμβρίου 2017
19:25

«Αυτισμός από γονείς σε γονείς, γιατί δεν είμαστε πια μόνοι» ήταν το θέμα της ομιλίας της εκπαιδευτικού – γονέα αυτιστικού παιδιού, Ελένης Κοκκίνη, που διοργάνωσε ο Ποντιακός Σύλλογος Πτολεμαΐδας, το απόγευμα της Κυριακής 10 Δεκεμβρίου, στο Αμφιθέατρο του Συλλόγου. Kατά τη διάρκεια της εκδήλωσης αναλύθηκαν ζητήματα όπως η δομή της οικογένειας και ο αντίκτυπος που έχει μία διάγνωση (αυτισμού) σε όλα τα μέλη της, καθώς και στον αυτιστικό τρόπο σκέψης και συμπεριφοράς.  Δείτε φωτογραφίες και βίντεο που μας έστειλε ο Γιάννης Κατσανίκος:

 

2 σχόλια

  • Συγχαρητήρια στην κ.Έλενα Κοκκίνη

    Για την εξαίρετη παρουσίαση και προσέγγιση του αυτιστικού φάσματος.. Μια κατάθεση ψυχής από γονείς, για γονείς και όχι μόνο.
    Αυτό που μας άγγιξε με την ομιλία της , ήταν η αυθεντικότητα, η αφοπλιστική ειλικρίνεια και η αμεσότητα που είχε με το κοινό.

    Περιμένουμε και συνέχεια στο έργο σας !!!!

  • Εξαιρετική η κ.Έλενα Κοκκίνη για άλλη μια φορά!
    Κατάθεση ψυχής από μητέρα παιδιού στο φάσμα του αυτισμού!
    Πηγή εμπειρίας, γνώσεων για πολλούς γονείς παιδιών σε αντίστοιχη κατάσταση.
    Κρίμα όμως για το μικρό στιγμιότυπο!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι