Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αναπηρία Δ. Μακεδονίας < ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ> νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει και δημόσια όλους τους πολίτες και τις συλλογικότητες που με οποιονδήποτε τρόπο βοήθησαν τον σύλλογό μας κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων ζεσταίνοντας με κάθε τρόπο τις καρδιές των παιδιών μας και δίνοντάς μας τη δυνατότητα να συνεχίσουμε τις δραστηριότητες των παιδιών και τη λειτουργία του Σπιτιού της Ηλιαχτίδας.

Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τους παρακάτω:

  • Την Εταιρεία ΤΕ.ΝΑ Α.ΤΕ.ΒΕ η οποία πρόσφερε 15 δέματα με τρόφιμα και τα Κρεοπωλεία ΦΑΡΜΑ τα οποία πρόσφεραν 3 δωροεπιταγές για αγορά κρεάτων καλύπτοντας την πλειοψηφία των οικογενειών που κάθε χρόνο ο Σύλλογός μας ενισχύει οικονομικά.

  • Τους Εθελοντές, τους Γονείς, τους Εκπαιδευτές του Κ.Δ.Α.Π-ΑμεΑ Κοζάνης , του Ειδικού Εργαστηρίου Κοζάνης και του Σπιτιού της Ηλιαχτίδας, οι οποίοι με μεράκι και πολλή αγάπη κατασκεύασαν με τα παιδιά τα Ημερολόγια και τα Χριστουγεννιάτικα στολίδια.

  • Τους παρακάτω συλλόγους , επιχειρήσεις, ελεύθερους επαγγελματίες οι οποίοι παρήγγειλαν ημερολόγια , δώρα και διάφορες κατασκευές από το Σπίτι της ΗΛΙΑΧΤΙΔΑΣ:

Τον Σύλλογο Γρεβενιωτών Κοζάνης ο ΄΄ Ο ΑΙΜΙΛΙΑΝΟΣ ΄΄

Το Σωματείο Νοσηλευτικού Προσωπικού Π. Ε. Κοζάνης

Τον σύλλογο Γονέων του 17ου Δημοτικού Σχολείου Κοζάνης

Τον σύλλογο Γονέων του 4ου Νηπιαγωγείου Κοζάνης

Τη Β΄ Τάξη του Δημοτικού Σχολείου Χαρισίου Μεγδάνη

Το Κέντρο Λογοθεραπείας & Ειδικής Παιδαγωγικής της Μαρίνας Μακρή

Το my Pilates studio της Ειρήνης Ρεπανά

Το Καφέ «Ταξίδι στο Χρόνο»

– Όσους βοήθησαν να πωληθούν τα ημερολόγια και οι κατασκευές:

Τα παιδιά του Ειδικού Εργαστηρίου Κοζάνης, το Κέντρο αποκατάστασης Κιβωτός, τον Μελέτη Χατζησαββίδη, παιδιατρικό εργοθεραπευτή, τη λογοθεραπεύτρια Μακρή Ματίνα , τον Παιδικό Σταθμό Στρουμφάκια, τη Γενική Ταχυδρομική, τους προσωπικό του Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου Κοζάνης , το Αρωματοπωλείο Άρωμα και Πάθος, τους φίλους και τους γονείς των παιδιών του συλλόγου.

  • Για τις δωρεές σε είδος και χρήμα:

Το Αρωματοπωλείο Άρωμα και Πάθος, το οποίο προσφέρθηκε να δωρίσει μέρος των πωλήσεων του κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων, το Νηπιαγωγείο Α-ΜΠΕ-ΜΠΑ-ΜΠΛΟΜ και κυρίως την κα Μαρία Ψωμαδάκη, συγγραφέα του παιδικού βιβλίου «Οι περιπέτειες του γενναίου τάρανδου», ένα μέρος των εσόδων του οποίου θα δοθεί στον σύλλογό μας, την Επιχείρηση Mary’s accessories για την δωρεά ειδών, τα Φαρμακεία Χαραμή για τη δωρεά ενός σετ φαρμακείου για τις ανάγκες του Συλλόγου, την κα Αναστασία Χατζημουρατίδου για την δωρεά 200 € στο σύλλογό μας αντί μπομπονιέρες στον γάμο της και τα Κρεοπωλεία Σκουτέλα Ιωάννη για τα υπέροχα γιαπράκια τα οποία πρόσφερε στα παιδιά του Σπιτιού της Ηλιαχτίδας.

Ακόμα ευχαριστούμε:

– τον Δήμο Κοζάνης για τη δωρεάν παραχώρηση του χώρου στην κεντρική Πλατεία της Κοζάνης για τη διεξαγωγή του Χριστουγεννιάτικου bazaar.

– το Γυμναστήριο Διάπλαση για τη δωρεάν παραχώρηση χώρου για την ομάδα ZUMBA του συλλόγου.

– τη Μελίνα Γρηγορίου για την υπέροχη Χριστουγεννιάτικη παρουσίαση με την ομάδα ZUMBA

– το ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης, την Κιβωτό και τους εθελοντές για τη θαυμάσια δουλειά που κάνουν με τα παιδιά της ηλιαχτίδας και όχι μόνο, και για την συγκλονιστική παράσταση « Προς τ’ άστρα» που πραγματοποιήθηκε στις 4 Ιανουαρίου στην Αίθουσα Τέχνης.

Και τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στα ΜΜΕ, ηλεκτρονικά και έντυπα, που από την πρώτη στιγμή της Ηλιαχτίδας προσφέρουν κάλυψη των δραστηριοτήτων του συλλόγου και διαφήμιση κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων στην πλειοψηφία τους δωρεάν.

Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου

Ο Πρόεδρος Ο Γραμματέας

Λότσιος Αθανάσιος Καφτεράνης Ευάγγελος