kozan.gr: “Σκοτώθηκαν” Δασκαλόπουλος – Κεχαγιάς, στην προ-συνεδρίαση του συνδυασμού “Ανατροπή – Δημιουργία” – Ο Α. Δασκαλόπουλος ήθελε να ενημερώσει – όπως κι έγινε τελικά – το περιφερειακό συμβούλιο για τα περί αργίας του Δ. Κουπτσίδη, ενώ ο Φ. Κεχαγιάς διαφωνούσε

20 Δεκεμβρίου 2017
18:50

“Σκοτώθηκαν” Δασκαλόπουλος – Κεχαγιάς, στην προ-συνεδρίαση του συνδυασμού “Ανατροπή – Δημιουργία”. Ο Α. Δασκαλόπουλος ήθελε να ενημερώσει – όπως κι έγινε τελικά (δείτε εδώ σχετικά) – το περιφερειακό συμβούλιο για τα περί αργίας του πρώην δημάρχου & νομάρχη Γρεβενών, Δ. Κουπτσίδη, ενώ ο Φ. Κεχαγιάς διαφωνούσε υποστηρίζοντας πως κάτι τέτοιο δεν αφορά το περιφερειακό συμβούλιο και πως για τη συγκεκριμένη υπόθεση θα αποφανθεί η δικαιοσύνη. Με την ολοκλήρωση της σημερινής συνεδρίασης του περιφερειακού συμβουλίου, ο περιφερειακός σύμβουλος της αντιπολίτευσης, Ιωάννης Γιάτσιος,  πλησίασε τον Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου, Φ. Κεχαγιά και του είπε: “Ήσουν πολύ κακός (σήμερα). Ένα σφάλμα έκανες με τον Δασκαλόπουλο. Τι ανακοίνωση ήταν αυτή που τον άφησες να πει;”, για του απαντήσει ο Φ. Κεχαγιάς: “Έσύ δεν ξέρεις ότι σκοτωθήκαμε πάνω. Ρώτα, ρώτα κανέναν”. “Τι να ρωτήσω; Κι αν δικαιωθεί τώρα θα σου πει, έλα εδώ, πώς τον άφησες;”, του ανταπάντησε ο κ. Γιάτσιος.

 

6 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.