kozan.gr: Την εφαρμογή της “αυτονομίας” διερευνά ο δήμος Εορδαίας προκειμένου να επιλύσει το ζήτημα με τη διακοπή παροχή θερμότητας (στο σύνολο των διαμερισμάτων) σε οικοδομές, λόγω μιας μειοψηφίας κακοπληρωτών (Βίντεο)

21 Δεκεμβρίου 2017
00:07

 Την εφαρμογή της “αυτονομίας” διερευνά ο δήμος Εορδαίας προκειμένου να επιλύσει το γνωστό ζήτημα με τη διακοπή παροχή θερμότητας (στο σύνολο των διαμερισμάτων)  σε οικοδομές, λόγω μιας μειοψηφίας κακοπληρωτών. Aυτό ανέφερε, κατά την χθεσινή (20/12) συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Εορδαίας, ο δήμαρχος Σ. Ζαμανίδης, απαντώντας σε σχετικό ερώτημα της δημοτικής συμβούλου της αντιπολίτευσης, Σοφίας Απαζίδου.

 

4 σχόλια

    • Σωστά τα γράφεις Πτολεμον, αλλά γιατί δεν γράφεις και ποιοι τα πρότειναν και το ολοκληρωμένο έγγραφο είχαν στείλει και στο Δ.Σ. της ΔΕΤΗΠ αλλά και στον Δήμαρχο Εορδαίας. Ε!!! λοιπόν αυτοί οι άλλοι οι γραφικοί ήταν η ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΟΡΔΑΙΑΣ.

  • Ο Δήμος Πτολεμαΐδας εφαρμόζει την συλλογική ευθύνη εκδικητικά θυμίζοντας άλλες εποχές.

    Δεν πληρώνει ενας…φταίτε όλοι

    Αλήθεια ένας δεν το κυνήγησε στα δικαστήρια;

    Η δε βαριεσε όπως έχει συνηθίσει η πόλη τόσα χρόνια.

    • Αν στην οικοδομή για να ζεσταθείτε θέλατε πετρέλαιο θα μεταφερόμενε την ευθύνη στον πετρελεα:
      Έλεος Ηλια Έλεος, η συλλογική ευθύνη θέλει συλλογικές λύσεις η ατομική ευθύνη ατομικές

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι