kozan.gr: Αυτό είναι το νέο Δ.Σ. του ΕΒΕ Κοζάνης – Ποιοι και ποιες θέσεις καταλαμβάνουν

28 Δεκεμβρίου 2017
21:58

Πραγματοποιήθηκαν, πριν από λίγη ώρα, στο ΕΒΕ Κοζάνης, οι αρχαιρεσίες για το νέο Δ.Σ., από τις οποίες προέκυψαν τα ακόλουθα:

  1. Πρόεδρος: Σαρρής Νικόλαος

  2. Α΄ Αντιπρόεδρος: Παπανίκος Κωνσταντίνος

  3. Β΄ Αντιπρόεδρος: Γρηγοριάδης Ιωάννης

  4. Γενικός Γραμματέας: Χασιώτης Ευθύμιος

  5. Οικονομικός Επόπτης: Παντελίδης Γεώργιος

  6. Υπεύθυνος ΓΕΜΗ και Εξυπηρέτησης Επιχειρήσεων: Λυσσαρίδης Νικόλαος

  7. Υπεύθυνος Συμβουλευτικής Υποστήριξης Επιχειρήσεων: Σπυρίδης Αλκιβιάδης

 

 

16 σχόλια

  • Επιβεβαιώνονται όλοι όσοι χαρακτήριζαν τον συνδυασμό υπό τη σκεπη της Νέας Δημοκρατίας.
    Ξεχάσατε να δώσετε αξίωμα στο Σβωλη,τον Καρακάση,τον Κεχαγια κτλ κτλ .
    Κύριε Σαρρη με την Ένσταση τι γίνετε????
    Θα έχουμε ξανά διαδικασίες????
    Έτσι για την ηθική των καπνών.

    Και κάτι άλλο…εκπρόσωπος από το Βόιο δεν υπάρχει ????

    • Σου χάλασε τη σούπα ο Σαρρής ε; Ήθελες το Επιμελητήριο υπό τη σκέπη του ΣΥΡΙΖΑ!! Δεν πειράζει θα το χωνέψεις. Όσο για τους καπνούς ο δικό σου εκλεκτός είναι πιο ειδικός. Κάθε μέρα αποκαλύπτονται τα προεκλογικά συνεταιράκια.

  • ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΜΟΣΧΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΤΗ ΣΚΕΠΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΗΤΛΙΑΓΚΑ???? Ο ΜΟΣΧΟΣ ΠΗΡΕ ΜΟΝΟ 237 ΨΗΦΟΥΣ ΚΑΙ Ο ΣΑΡΡΗΣ 1240!!!

    • Ο μονός λόγος που πήγα και ψήφισα ήταν για να ψηφίσω τον αντίπαλο του ΜΗΤΛΙΑΓΚΑ . Άρα θα προτιμούσα καμία θέση για τον συγκεκριμένο

  • Προβλέπεται η χειρότερη αντιπολίτευση στα χρονικά του Επιμελητηρίου. ΟΧΙ σε όλα. Αυτή θα είναι η τακτική τους. Με αυτή τη στάση θα εκπροσωπούν τον επιχειρηματικό κόσμο που τους ψήφισε.

    • Καλά κάνουν κ δε συναινουν με ανθρώπους που βάζουν τα συμβούλια 9 το βραδυ κ που ο νους τους είναι στις καφετέριες κ στα μπουζούκια. Σοβαρότητα μηδέν

      • Ναι γιατί είναι εργαζόμενοι και στις 9:00 κλείνουν τα μαγαζιά όταν δουλεύουν το απόγευμα. Εσύ που είσαι δημόσιος υπάλληλος δεν μπορείς να το καταλάβεις αυτό.

  • 2-3 Μήνες μας ζαλίσατε με τις εκλογές σας τώρα δείξτε έργο ή παραιτηθείτε! Ο επιχειρηματικός κόσμος δεν έχει άλλη υπομονή!!!

  • Παραιτηθειται, δεν υπάρχει προκοπή… Ποιες οι πρώτες εξαγγελίες της διοίκησης, ποιες οι προτεραιότητες; Χανόμαστε και εσείς πανυγηρακια για τις καρέκλες . Η υπομονή εξαντλήθηκε, θέλουνε έργα…τώρα

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.